Dabar populiaru
2 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 0.0 5 / 0
Jau įvertinote šį receptą

Perlinių kruopų košė su cukinijomis ir čiobreliais

Perlinių kruopų košė
Vida Press nuotr. / Perlinių kruopų košė

Perlinės kruopos – vienos populiariausių kruopų pasaulyje, iš jų pagaminta košė skani, soti, aromatinga. 

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Perlines kruopas pamerkite nakčiai ir ryte išvirkite.

2. Sutarkuokite cukiniją ir sudėkite į dubenį.

3. Smulkiai supjaustykite česnako skilteles ir apibarstykite jomis cukiniją kartu su kmynais ir čiobreliais. Įpilkite šiek tiek aliejaus, gerai išmaišykite ir palikite pastovėti apie 30 minučių.

4. Praėjus nurodytam laikui, visą turinį suverskite į keptuvę ir pakepkite. Tuomet į keptuvę suverskite perlinių kuopų košę ir viską gerai išmaišykite. Patiekite košę ant stalo.

Kategorijos

Šaltinis: 15min
Komentarai

Daugiau receptų

Perlinių kruopų košė su žirniais

Perlinių kruopų košė su žirniais 4 asm.

Perlinių kruopų ir žirnių košė pasotins ir sušildys ir paprastą dieną, ir savaitgalį. 

Perlinių kruopų košė su pievagrybiais

Perlinių kruopų košė su pievagrybiais 4 asm.

Aromatingos daržovės ir pievagrybiai kilstelės paprasčiausią perlinių kruopų košę į kitą lygmenį, išbandykite!

Perlinių kruopų košė su morkomis

Perlinių kruopų košė su morkomis 2 asm.

Morkų gabaliukai ne tik pavers košę spalvingesne, bet ir suteiks papildomo salsvo skonio. 

Perlinių kruopų košė su cukinijomis ir čiobreliais

Perlinių kruopų košė su cukinijomis ir čiobreliais 2 asm.

Perlinės kruopos – vienos populiariausių kruopų pasaulyje, iš jų pagaminta košė skani, soti, aromatinga. 

Purus tortas „Avietinis šerkšnas“ su kokosiniu kremu ir aviečių želė

Purus tortas „Avietinis šerkšnas“ su kokosiniu kremu ir aviečių želė 10 asm.

Torto „Avietinis šerkšnas“ receptu projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pasidalijo Viktorijos Maliukevičienės atstovaujama „Tortinė“.

Saldžiosios bulvės su feta ir pesto padažu

Saldžiosios bulvės su feta ir pesto padažu 2 asm.

Nida Degutienė (Nidos receptai): Nieko nedelsdami susiraskite prekybos centre saldžiųjų bulvių lentyną ir, jei dar jų neišmėginote savo virtuvėje, pasigaminkite šį itin nesudėtingą patiekalą, kuris vegetarams atstos vakarienę, o visavalgiams – skanų garnyrą!

Tortas su mėlynių pertepimu „Vanilinė mėlynė“

Tortas su mėlynių pertepimu „Vanilinė mėlynė“ 12 asm.

Šį tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė kulinarijos studijos „Du mėnuliai“. 

Kvapnus ir minkštas medaus tortas

Kvapnus ir minkštas medaus tortas 12 asm.

Šį įspūdingą medaus tortą projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė Elžbieta Monkevič, VMG žurnalo „Verdu ir kepu“ vyr. redaktorė ir kulinarinių knygų autorė. 

Tortas su ruginės duonos biskvitu ir cinamonu

Tortas su ruginės duonos biskvitu ir cinamonu 12 asm.

Tortą su ruginės duonos biskvitu ir cinamonu projekto „100 tortų Lietuvai“ proga pristatė prieskonių gamintoja „Santa Maria“.

Mėsos apkepas su bulgur kruopomis

Mėsos apkepas su bulgur kruopomis 6 asm.

Gardaus, skaniai kvepiančio apkepo recepto autorius – žinomas šefas Yotamas Ottolenghi. Išsikepkite ir skanaukite!

 

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką