Dabar populiaru
4 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 5.0 5 / 4
Jau įvertinote šį receptą

Saldus sojų ir česnakų Wok su kiauliena

Saldus sojų ir česnakų Wok su kiauliena
„Santa Maria“ nuotr. / Saldus sojų ir česnakų Wok su kiauliena

Greitai ir lengvai paruošiamas Wok patiekalas su kiaulienos filė ir daržovėmis! Švelnus ir turtingas sojų padažo bei česnakų skonis.

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

  • Padažas:(½ but. Santa Maria saldaus sojų ir česnakų WOK padažo) 1 vnt.
  • Kiauliena 400 g smulkiai supjaustyta
  • Aliejus 2 valg. š.
  • Svogūnai 1 vnt. smulkiai supjaustytas
  • Pupelės 100 g sojų pupelių, supjaustytų
  • Pupelių daigai:(supjaustytų) 100 g
  • Žirniai 100 g saldžiųjų supjaustytų
  • Makaronai 1 sauja garnyrui arba ryžiai

Kaip gaminti

  1. Pakepkite kiaulienos filė aliejuje aukštoje temperatūroje.
  2. Sudėkite supjaustytas daržoves.
  3. Kepkite maišydami maždaug 1–2 minutes.
  4. Supilkite saldų sojų ir česnakų WOK padažą ir išmaišykite.
  5. Patiekite su makaronais arba ryžiais.

Receptas iš „Santa Maria“ interneto svetainės.

 

Kategorijos

Šaltinis: 15min

Daugiau receptų

Troškinti vokiški Oktoberfesto kopūstai prie dešrelių

Troškinti vokiški Oktoberfesto kopūstai prie dešrelių 6 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šios Vokietijoje garsios šventės Oktoberfest proga pagamintos kopūstų salotos itin tinka į dešrainius, bet dera ir prie kitų mėsiškų patiekalų.

Vištiena citrininiame padaže

Vištiena citrininiame padaže 3 asm.

Šį patiekalą Pasaulinės maisto dienos proga pasiūlė tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė.

Silkės ir keptų bulvių salotos

Silkės ir keptų bulvių salotos 1 asm.

Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė Pasaulinės maisto dienos proga pasiūlė gan neįprastas salotas.

Šventinis lašišos kepsnys kuskuso patale

Šventinis lašišos kepsnys kuskuso patale 4 asm.

„Skanu tikrai nebūtinai reiškia brangu!“, – sako Nida Degutienė, tinklaraščio Nidos receptai autorė. Patiekalas, kurį ji pagamino Pasaulinei maisto dienai – traški lašiša, iškepta ant kreminio perlinio kuskuso pakloto. Tai „vieno puodo“ valgis, pagaminamas vos per pusvalandį.

Pikantiškas čatnis su šaltalankiais

Pikantiškas čatnis su šaltalankiais 6 asm.

Sodraus skonio, pikantičko čatnio skanaukite su sūriais, mėsa, jis tinka prie labai daug ko. Šaldytuve šis čatnis išsilaikys apie mėnesį.

Šaltalankių džemas

Šaltalankių džemas 4 asm.

Šis džemas puikiai tiks ir arbatai, ir originaliems desertams ruošti, pyragams pertepti.

Šildanti šaltalankių arbata

Šildanti šaltalankių arbata 2 asm.

Nuostabus gėrimas, kuris sušildys, pakels nuotaiką ir apdovanos puikiu skoniu. Paruošti itin paprasta!

Burokėlių ir bolivinių balandų maltiniai

Burokėlių ir bolivinių balandų maltiniai 4 asm.

Netikėtas sveikuoliškas patiekalas, kuris patiks visiems daržovių gerbėjams, pasiilgusiems ko nors naujo.

Cukinijų makaronai su pomidorais

Cukinijų makaronai su pomidorais 4 asm.

Itin lengvas ir gaivus patiekalas, o „makaronai“ šįkart atsiduria kabutėse, mat jie gaminami iš cukinijų!

Baravykų ir voveraičių sriuba

Baravykų ir voveraičių sriuba 4 asm.

Tai nuostabi, itin kvapni miško grybų sriuba, kurios receptu pasidalino TV laidos „Gardu Gardu“ vedėjas Gian Luca Demarco.

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką