Dabar populiaru
8 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.5 5 / 19
Jau įvertinote šį receptą

Tortilijų tortas su tunu ir kiaušiniais

Tortilijų tortas su tunu ir kiaušiniais
Autorės nuotr. / Tortilijų tortas su tunu ir kiaušiniais

Daugiau 15min Maistas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Kiaušinius išvirkite ir baltymus atskirkite nuo trynių. Baltymus smulkiai supjaustykite, sumaišykite su šaukštu majonezo, žirneliais bei prieskoninemis žolelėmis ir įberkite šiek tiek druskos. Tai bus vienas iš torto pertepimų.

2. Vieną tortilijos blyną aptepkite kiaušinių baltymų mase ir uždenkite kitu blynu. Jį aptepkite majonezu ir uždėkite tuno. Vėl uždėkite blyną, aptepkite majonezu ir sudėkite krabų lazdeles. Taip dėliokite sluoksnius, kol nebeliks tortilijų blynų ir produktų pertepimams.

3. Viršutinis sluoksnis turi būti blynas. Kiaušinių trynius sutrinkite blenderiu, įdėkite majonezo bei pagardinkite prieskoninėmis žolelėmis. Gausite gelsvos spalvos kremą – aptepkite juo visą tortilijų tortą ir papuoškite alyvuogėmis. Prieš patiekiant, palaikykite tortą kelias valandas šaldytuve.

Receptą atsiuntė Simona Dunauskaitė

Kategorijos

Šaltinis: 15min

Daugiau receptų

Troškinti vokiški Oktoberfesto kopūstai prie dešrelių

Troškinti vokiški Oktoberfesto kopūstai prie dešrelių 6 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šios Vokietijoje garsios šventės Oktoberfest proga pagamintos kopūstų salotos itin tinka į dešrainius, bet dera ir prie kitų mėsiškų patiekalų.

Vištiena citrininiame padaže

Vištiena citrininiame padaže 3 asm.

Šį patiekalą Pasaulinės maisto dienos proga pasiūlė tinklaraščio „Cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė.

Silkės ir keptų bulvių salotos

Silkės ir keptų bulvių salotos 1 asm.

Maisto tinklaraščio „Ant medinės lentelės“ autorė Kristina Pišniukaitė Pasaulinės maisto dienos proga pasiūlė gan neįprastas salotas.

Šventinis lašišos kepsnys kuskuso patale

Šventinis lašišos kepsnys kuskuso patale 4 asm.

„Skanu tikrai nebūtinai reiškia brangu!“, – sako Nida Degutienė, tinklaraščio Nidos receptai autorė. Patiekalas, kurį ji pagamino Pasaulinei maisto dienai – traški lašiša, iškepta ant kreminio perlinio kuskuso pakloto. Tai „vieno puodo“ valgis, pagaminamas vos per pusvalandį.

Pikantiškas čatnis su šaltalankiais

Pikantiškas čatnis su šaltalankiais 6 asm.

Sodraus skonio, pikantičko čatnio skanaukite su sūriais, mėsa, jis tinka prie labai daug ko. Šaldytuve šis čatnis išsilaikys apie mėnesį.

Šaltalankių džemas

Šaltalankių džemas 4 asm.

Šis džemas puikiai tiks ir arbatai, ir originaliems desertams ruošti, pyragams pertepti.

Šildanti šaltalankių arbata

Šildanti šaltalankių arbata 2 asm.

Nuostabus gėrimas, kuris sušildys, pakels nuotaiką ir apdovanos puikiu skoniu. Paruošti itin paprasta!

Burokėlių ir bolivinių balandų maltiniai

Burokėlių ir bolivinių balandų maltiniai 4 asm.

Netikėtas sveikuoliškas patiekalas, kuris patiks visiems daržovių gerbėjams, pasiilgusiems ko nors naujo.

Cukinijų makaronai su pomidorais

Cukinijų makaronai su pomidorais 4 asm.

Itin lengvas ir gaivus patiekalas, o „makaronai“ šįkart atsiduria kabutėse, mat jie gaminami iš cukinijų!

Baravykų ir voveraičių sriuba

Baravykų ir voveraičių sriuba 4 asm.

Tai nuostabi, itin kvapni miško grybų sriuba, kurios receptu pasidalino TV laidos „Gardu Gardu“ vedėjas Gian Luca Demarco.

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką