Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didysis Vaivos Budraitytės horoskopas 2020 metams

Kinai tiki – jei nori būti turtingas, įsigyk žiurkę. Rytų šalyse Žiurkė yra turto ir išminties nešėja. Indijoje statomos net žiurkių šventyklos, ten vienuoliai jas šeria grūdais ir girdo pienu. Vienuoliai tiki, kad tik dėl žiurkių skleidžiamos energijos jų regione niekada nebuvo jokių stichinių nelaimių ir epidemijų, nors kitose Indijos dalyse epidemijos dažnas reiškinys net ir šiais laikais.
Zodiako ženklai
Zodiako ženklai / 123RF.com nuotr.

2020 metų horoskopas visiems zodiako ženklams pateikiamas teksto pabaigoje 

Vakarų kultūroje žinome, kad žiurkės dar krante, prieš išplaukiant į jūrą, pabėga iš laivo, jei nujaučia, kad laivo laukia katastrofa, o jei namuose įsiveisė žiurkių, tikima, kad ateina finansinės sėkmės laikotarpis. Todėl jei šį rudenį sulaukėt pilkųjų svečių, galit džiaugtis, nes tai tikros sėkmės pranašas. Na, o jei šie svečiai pas jus neužklydo, nusipirkit šį mielą graužiką gyvūnų parduotuvėje, jis neš jums turtus ir visokeriopą sėkmę.

Taigi, kaip sutikti Naujuosius, kad pritrauktumėt kuo daugiau žiurkės nešamos sėkmės?

Metų spalvos bus žalios, mėlynos, auksinės ir baltos. Fengšui specialistai pabrėžia, kad visus metus nevertėtų naudoti rudų ir geltonų atspalvių, nes tai bus skurdo ir nepriteklių spalva. Puoštis ir puošti erdvę, kurioje švęsite, reikėtų blizgiomis girliandomis. Drabužiai gali būti labai kuklūs, rankų darbo, neišsiskiriantys, pilki. Na, gal dar kas pamenate močiučių megztus pilkos avių vilnos megztukus ir pan. Taigi, apranga šiais metais ne itin svarbi.

Žiurkė labai švarus gyvūnas, todėl prieš švenčiant būtina susitvarkyti namus ir nusivalyti langus. Per langus ateis daug sėkmę nešančios energijos, gerės šeimos gerbūvis. Beje, jei norit praturtėti, įsigykite žiurkę, toks yra rytiečių prietaras. Suprantu, kad gyvą gyvūną namuose laikyti didelė atsakomybė, bet žaislinė porelė ar gražios keramikinės žiurkės ant jūsų tualetinio staliuko tikrai pritrauks meilę ir pinigus. Ypač svarbu įsigyti mielą žiurkių porelę vienišiams, tai šiais metais gali jums išspręsti vienatvės problemas. Jei pirksite gyvą žiurkę, pirkite vyriškos lyties, jie labiau linkę draugauti su žmonėmis, taip sako specialistai. Na ir aišku, jei gyvai žiurkei skirsite pakankamai dėmesio, ji bus mielesnė už šunį ar katę.

Ateinantį gyvūną būtina pagerbti atskira auka. Pietvakarių pusėje pastatykite metalinį dubenį su vandeniu, šalia pripilkite įvairių grūdų, padėkite vaisių, šakninių daržovių, lapinių daržovių ir šaukštelį medaus. Visą auką po švenčių išneškite į lauką ir padėkite po medžiu. Nei jūs, nei jūsų augintiniai negali vartoti tų gėrybių, tik lauko gyvūnai.

Būtų nuostabu, jei sukviesite kuo didesnį giminių ir artimųjų ratą. Šiais metais šventė turi būti triukšminga ir linksma, galima drąsiai švęsti iki ryto.

Asmeninio albumo nuotr./Vaiva Budraitytė
Asmeninio albumo nuotr./Vaiva Budraitytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius