Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LKL pirmojo rato apžvalga: nusivylimai, staigmenos ir seniai matyti skaičiai

Daugybę metų nematyti rezultatyvumo, naudingumo ir rezultatyvių perdavimų rodikliai. Pirmasis Lietuvos krepšinio lygos ratas atnešė intriguojančių rungtynių, įspūdingų individualių pasirodymų ir istorijų, kurios sirgalių gretose bus linksniuojamos dar ilgai. 15min pristato ryškiausius pirmojo LKL rato momentus – po penkias staigmenas ir nusivylimus.

„Čempionatas, galima sakyti, vyks bet kokiu paros metu. Visi žinome situaciją, bet gyvenimas nesustoja, krepšinio visuomenė prisitaiko ir toliau be krepšinio negalime. Kovo mėnesį pasielgėme teisingai uždarydami čempionatą, o dabar jis vyks iki pat pabaigos“, – prieš LKL sezono startą sakė lygos prezidentas Remigijus Milašius.

Nors trikdžių daug – COVID-19 virusas neužklydo tik į du mažuosius LKL klubus – Pasvalio ir Prienų, jau ne vienerios rungtynės dėl paslaptingo viruso buvo nukeltos, tačiau sezonas toliau vyksta. Kaip ir sakė R.Milašius.

Pirmasis LKL ratas atnešė daugybę intriguojančių rungtynių, įspūdingų individualių pasirodymų ir istorijų, kurios sirgalių gretose bus linksniuojamos dar ilgai.

15min pristato po penkis labiausiai nustebinusius ir nuvylusius reiškinius pirmajame Lietuvos krepšinio lygos rate.

Pirmojo LKL rato siurprizai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius