Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rinkimų taksi“. G.Paluckas: antras šansas, A.Brazausko pamokos ir kodėl neužjojo ant N.Cesiulio žirgo

Lietuvos socialdemokratų partijos pirmininkas Gintautas Paluckas į „Rinkimų taksi“ įšoko iš partijos būstinės, esančios Vilniaus Barboros Radvilaitės gatvėje. Kadangi iki Seimo atstumas nedidelis – su politiku iškart ėmėme gvildenti esminius klausimus: ar turėtų teistas politikas kandidatuoti į Seimą? Ką apie Gintauto lyderystę galvotų socialdemokratų patriarchas Algirdas Brazauskas? Kodėl emigravo į Uteną? Kaip Seimo rinkimuose išnaudojo populiaraus Alytaus mero Nerijaus Cesiulio vardą? O bekalbėdami paklausėm ir geros muzikos.

Jeigu kas nori kiek įkąsti G.Paluckui, visada prikišti gali jo teistumą.

Ir pats Gintautas teigia, kad Aukščiausiojo Teismo 2012-aisiais priimtas sprendimas, kuriame vadinamojoje „žiurkių byloje“ dabartinis socialdemokratų partijos lyderis pripažintas kaltu dėl neskaidraus viešojo pirkimų konkurso, politinių dividendų jam neprideda. Visgi teigia, kad visi turėtų sulaukti antro šanso.

„Nedrįsčiau to vadinti dideliu privalumu. Be abejo, prikaišioja ir politiniai oponentai, pagražindami tikruosius įvykius, bet dėl to negali kaltinti, tokia yra politinė kultūra ir praktika. Žiūrint iš kitos pusės, aš noriu visuomenės, kuri suteiktų galimybę turėti antrą šansą. Aš, matyt, esu vienas iš tų simbolių, kuris yra padaręs klaidų, bet ir padaręs išvadas. Ir savo darbais mėginu kompensuoti biografinę politinę negalią“, – sako buvęs Vilniaus savivaldybės administracijos direktorius.

L.Tubio/15min nuotr./Gintautas Paluckas laidoje „Rinkimų taksi“
L.Tubio/15min nuotr./Gintautas Paluckas laidoje „Rinkimų taksi“

Kai žmoną renkiesi – išsirenki geriausią, tai negi kitoms nepatinki? Ir kitoms galbūt patinki, bet juk susirandi tai vieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius