Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas vyksta su „TikTok“: ar į aklavietę patekęs sandoris pagaliau įvyks?

Naująjį „TikTok“ sandorį, kuriame žaidžia technologijų, verslo, popkultūros, nacionalinio saugumo, tarptautinės konkurencijos ir prezidento Donaldo Trumpo tiesioginio įsikišimo elementai, suprasti gali būti sunku.
„TikTok“
„TikTok“ / Solen Feyissa nuotr./ Unsplash nuotr.

Žemiau pateikiame glaustą šio sandorio santrauką, daugiausia paremtą puikiai parengta išsamia „Wall Street Journal“ ataskaita.

„TikTok“ yra programėlė, užpildžiusi pasaulinę nišą, kurią pražiūrėjo tokie socialinių tinklų gigantai kaip „Facebook“ ir „Twitter“. Ji leidžia kiekvienam vartotojui kurti patrauklų turinį, juo plačiai dalytis su po visą pasaulį pasklidusiais smalsiais žiūrovais ir mainais gauti asmeniškai pritaikytą – ir iš tikrųjų labai priklausomybę sukeliantį – turinį. Ištikimi „Facebook“ vartotojai gali lyginti šį socialinį tinklą su senu „Ford“ sunkvežimiu, o „TikTok“ veikia kaip „SpaceX“ raketa. Net šiek tiek išplaukę programėlės logotipo kontūrai išskiria „TikTok“ iš visų kitų programėlių. „TikTok“ pirmiausia sudomino jaunimą, tačiau 2020 metais išaugęs interneto vartojimas gerokai padidino šios programėlės populiarumą tarp visų amžiaus grupių vartotojų. Toks staigus ūgtelėjimas neliko nepastebėtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius