-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nerimą kelianti naujoji liūdesio karta – ateities perspektyvų nematantys „tūkstantmečio vaikai“

Visą 2012 metų vasarą Tyloras Morganas naktimis skambindavo savo seseriai Lacey ir maldaudavo ją ateiti pasėdėti su juo, nes nenorėjo būti vienas. Jis neturėjo jokios akivaizdžios priežasties jaustis toks prislėgtas.
Paauglė
Paauglė / 123RF.com nuotr.

Vaikystėje, augdami Pocatello mieste, Aidaho valstijoje, Lacey ir Tyloras buvo gana laimingi. Tyloras buvo drovus baltapūkis mėlynomis akimis. Jis buvo linkęs pasitraukti į šešėlį, o jų charizmatiškasis vyresnysis brolis Markas visada džiaugdavosi atsidūręs dėmesio centre. Jų tėvai išsiskyrė ir sukūrė antras šeimas, tačiau vaikai išliko artimi. Jie drauge mėgaudavosi smagiomis šeimos atostogomis. Tyloras buvo „beveik normalus vaikas“, – pasakoja Lacey, kuriai dabar 26 metai. Tyloras baigė vidurinę mokyklą 2007 metais, prieš pat Didžiąją recesiją.

Iš pradžių neatrodė, kad bus bėdos, jam patiko dirbti. Jaunystėje vadovavo parduotuvėms ir greito maisto užkandinėms aplink Pocatello. Laisvalaikiu jis krapštinėdavosi prie savo pikapo ar važinėdavosi motociklais.

Vienintelis nerimą keliantis dalykas, kurį pastebėjo Lacey, buvo tai, kad Tyloras daug gėrė. Retkarčiais jis pasigerdavo ir tuomet skųsdavosi Lacey, kad jam skauda, ​​ir jis nori, kad tai liautųsi. Atmosfera aplink jį tapdavo slegianti. Jis pykdavo ant merginų, ar dėl to, kad neturi pakankamai gero darbo, ar kad neuždirba pakankamai pinigų. Ne visada būdavo aišku, kas būtent jį kamuoja. Kelis kartus Lacey buvo likusi su juo ligoninėje, kur jis turėjo likti per naktį, nes alkoholio kiekis jo kraujyje buvo toks didelis, kad jam grėsė mirtis. O tada, gegužės mėnesį, būdamas vos dvidešimt penkerių, mirė Markas. Buvo nuspręsta, kad tai savižudybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius