Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HTC patvirtino, kad telefonas „One S“ daugiau „Android“ atnaujinimų negaus

Išmaniųjų telefonų „HTC One S“ savininkai nuo šiol gali oficialiai laikyti savo mobilius įrenginius pasenusiais. Neseniai kompanijos HTC atstovai patvirtino, jog šis vidutinės klasės įrenginys su operacine sistema „Android 4.1.1 Jelly Bean“ platformos atnaujinimų daugiau negaus.
„HTC One S“
„HTC One S“ / HTC nuotr.

„Mes galime patvirtinti, kad „HTC One S“ daugiau negaus operacinės sistemos „Android“ atnaujinimų ir liks su dabartine platformos bei „HTC Sense“ vartotojo sąsajos versija. Mes suprantame, kad šios naujienos bus priimtos su tam tikru nusivylimu, tačiau mūsų vartotojai turi būti įsitikinę, kad mes sukūrėme „HTC One S“ optimaliam darbui su puikiomis garso atkūrimo ir kameros teikiamomis patirtimis“.

Pažymėtina, kad dviejų branduolių 1,5 GHz procesorius ir 1 GB operatyvios atminties turintis išmanusis telefonas techniniu požiūriu turėtų palaikyti būsimus platformos atnaujinimus. Vis tik atsisakymas suteikti oficialų atnaujinimų palaikymą nestebina – taip gamintojai verčia vartotojus įsigyti vis naujus mobilius įrenginius, kuriuos žmonės paskutiniu metu „įsigudrina“ naudoti ilgiau nei metus.

Reikia pažymėti, kad „HTC One S“ savo laiku atnaujinimą „Android 4.1 Jelly Bean“ gavo praėjus vos porai mėnesių po oficialaus šios versijos pasirodymo rinkoje. Dabar norintys atnaujinti savo išmanųjį telefoną turės griebtis neoficialių programinės įrangos versijų. Savo ruožtu, tokiais spendimais HTC gali atbaidyti potencialius savo produkcijos pirkėjus – ilgas techninio bei programinio palaikymo laikotarpis yra vienas iš veiksnių, darančių produktą patraukliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius