Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

HTC pristatė du vidutinės klasės išmaniuosius telefonus

Išmaniųjų telefonų gamintojas HTC šiandien pranešė apie naujuosius „Desire 601“ ir „Desire 300“ telefonus, kurie už nedidelę kainą leis mėgautis geriausiais išmaniųjų telefonų privalumais.
Telefonas „HTC Desire 300“
Telefonas „HTC Desire 300“ / HTC nuotr.
Temos: 1 „HTC“

Vidutinės klasės „HTC Desire 601“ palaiko 4G LTE duomenų perdavimą ir gali pasigirti novatoriškomis, iš „HTC ONE“ perimtomis savybėmis, tokiomis kaip „HTC ZoeTM“, „Video Highlights“ ir gerą garsą užtikrinančia „HTC BoomSound“ garso sistema.

„HTC Desire 300“ siekia nustatyti naują standartą ekonominių išmaniųjų telefonų klasėje – šis modelis didžiuojasi dideliu ir ryškiu ekranu, kuris leis patogiai naršyti, bei svarbiausią turinį vienoje vietoje parodančiu „HTC BlinkFeedTM“.

HTC ne tik praplėtė telefonų pasiūlą, bet ir pristatė naujų priedų bei spalvų „HTC One“ telefonų serijai. „HTC BoomBass“ – „Bluetooth“ ryšiu prie telefono prijungiama bosinė kolonėlė. Ji papildo šiuose telefonuose įrengtą „HTC BoomSound“ garso sistemą ir užtikrina kokybišką, visus dažnius apimantį garsą.

O tiems, kurie su savo telefonu nori išsiskirti iš minios, HTC pristatė naują „HTC One“ ir „HTC One mini“ telefonų spalvą – ryškiai mėlyną.

HTC nuotr./Telefonas „HTC Desire 601“
HTC nuotr./Telefonas „HTC Desire 601“

„Per paskutinius 17 metų HTC sukūrė ne vieną inovaciją, metusią iššūkį mobilių telefonų pramonei ir pakeitusią mobiliųjų telefonų vartotojų įpročius. Dabar siekiame ne tik pakeisti vidutinės ir ekonominės klasės išmaniųjų telefonų įvaizdį, bet ir pakelti kartelę, kai kalbame apie aukščiausios klasės įrenginius. Esame įsipareigoję pasiūlyti vartotojui kuo novatoriškesnius ir kokybiškesnius produktus. Jau dabar mūsų „Desire“ serija tapo įperkamos kokybės sinonimu. Šios serijos modeliai turi nemažai pačių pažangiausių išmaniųjų telefonų funkcijų – tai aukščiausia kokybė už įperkamą kainą“, – teigė Peteris Chou, HTC korporacijos prezidentas.

Galingas išmanusis visiems

„HTC Desire 601“ turi daugybę savybių, kurios leido „HTC One“ modeliui būti pavadintu geriausiu telefonu pasaulyje. „HTC BlinkFeed“, „HTC Zoe“ ir „HTC BoomSound“ technologijos šį modelį paverčia pažangiausiu vidutinės klasės išmaniuoju telefonu šiandienos rinkoje.

5 mln. tšk. raiškos kamera leidžia sukurti „HTC Zoes“ – trijų sekundžių trukmės vaizdo įrašus, kurie atrodo tarsi gyvos nuotraukos. Paprastas „HTC Zoe“ valdymas ir pažangios savybės, tokios kaip „Always Smile“, „Sequence Shot“ ir „Object Removal“, leidžia pasiekti stulbinamą rezultatą neįdedant daug pastangų.

„Video Highlights“ leidžia sukurti įstabius filmukus, o peržiūrėti juos bus galima 4,5 colio skersmens, „qHD“ rezoliucijos ekrane. 30 sekundžių trukmės montažus sukurti ir jais dalintis – ypač lengva, be to, juos galima papuošti iš anksto parengtais elementais.

Dėl „Qualcomm Snapdragon“ dviejų šerdžių 1,4 GHz procesoriaus ir 4G LTE palaikymo, šiuo telefonu galima žiūrėti aukštos kokybės filmus ir klausytis muzikos tiesiai iš interneto, dėl greičio neaukojant kokybės, o du priekyje esantys „BoomSound“ garsiakalbiai užtikrins nepriekaištingą garso kokybę. Didelis ekranas ir galingas, sodrus, aiškus garsas leis vartotojui žiūrėti filmus ar mėgautis kita medija tarsi namuose.

Galingas ekonominės klasės išmanusis

„HTC Desire 300“ ekonominės klasės išmanųjį telefoną papildo „HTC BlinkFeed“ funkcija, kuri vienoje vietoje parodo svarbiausią turinį iš socialinių tinklų ir naujienų puslapių. 4,3 colių skersmens ekranas užtikrins, kad galėtumėte mėgautis ir naršymu, ir filmais, ir nuotraukomis, o „Qualcomm Snapdragon“ dviejų šerdžių 1 GHz procesorius pasirūpins, kad telefonui netrūktų galios.

„HTC Desire 601“ turėtų pasirodyti rugsėjį ir kainuoti apie 1200 Lt, „HTC Desire 300“ – antroje spalio pusėje ir kainuoti apie 700 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius