Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių idėja: „Facebook“ gerbėjų skaičiuoklė „LikeBox“

Prieš daugiau nei metus keli studijas baigę jaunuoliai pastebėjo, kad daugelis įmonių, aktyviai besinaudojančių „Facebook“, neturi galimybių už socialinio tinklo ribų pademonstruoti, kaip vertina savo fanus. Jiems kilo idėja sukurti unikalų „Facebook“ fanų skaičiuoklį, kuris gatvėse, prekybos centruose ar sunkiai prieinamose vietose leistų verslo segmentui pasididžiuoti savo turimų fanų skaičiumi, taip išreiškiant jiems padėką už prisijungimą.
„Facebook“ gerbėjų skaičiuoklė „LikeBox“
„Facebook“ gerbėjų skaičiuoklė „LikeBox“ / „Elektronikos projektai“ nuotr.

Po pusmečio kūrimo „LikeBox“ išvydo dienos šviesą ir tapo vienu pirmųjų pasaulyje socialinių įrankių, kurie „Facebook“ fanų skaičių realiu laiku atvaizduoja už šio socialinio tinklo ribų – bet kurioje pasirinktoje vietoje, kur yra interneto ryšys.

„Elektronikos projektai“ nuotr./„Facebook“ gerbėjų skaičiuoklė „LikeBox“
„Elektronikos projektai“ nuotr./„Facebook“ gerbėjų skaičiuoklė „LikeBox“

Restoranai, barai, naktiniai klubai, drabužių ar maisto parduotuvės, pradėjusios naudoti šį unikalų prietaisą, pastebėjo, kad lankytojus tai paskatino prisijungti prie nurodyto puslapio fanų bendruomenės. „LikeBox“ paskatina žmones tapti naujais gerbėjais, o paspaudę „Patinka“ jie gali pamatyti, kaip įrenginio ekrane padidėja fanų skaičius.

Vieni pirmųjų Lietuvoje „LikeBox“ įsigijo „Mūzikos rūsys“. Baro vadybininkė teigė: „Vos atsiradus „LikeBox“, jis sužadino žmonių smalsumą. Juos domino besikeičiantys skaičiai, prisijungimai prie puslapio fanų šoktelėjo akimirksniu.“

Naujasis įrankis ne tik padeda auginti fanų gretas, bet ir yra lengvai naudojamas bei veikia belaidžiu ryšiu.

Netrukus „LikeBox“ kūrėjų komanda žada pristatyti panašius įrenginius ir kitiems socialiniams tinklams. Daugiau informacijos apie „LikeBox“ galite sužinoti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius