Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmąkart Lietuvoje – interaktyvus gyvo garso koncertas per „Facebook“

Lapkričio 12 dieną gyvos muzikos ir improvizacijos mylėtojų laukia išskirtinė galimybė tapti pirmojo Lietuvoje koncerto socialiniame tinkle „Facebook“ dalimi. Tą dieną, užsukę į „Zoom“ platformą tinklalapyje „Facebook“, tapsite ne tik tiesioginio improvizuoto koncerto liudininku, bet ir galėsite patys kurti jo repertuarą!
„Facebook“
„Facebook“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šis analogo mūsų šalyje neturintis koncertas skaitmeninėje erdvėje skirtas banko „Swedbank“ jaunimo mokėjimo programos „Zoom“ penkerių metų gimtadieniui.

„Zoom“ „Facebook“ profilyje sukurta speciali programėlė lapkričio 12-ąją leis kiekvienam lankytojui tiesiogiai stebėti gyvo garso koncertą, paremtą improvizacija. Tai reiškia, kad žiūrovai galės komentuoti vaizdo įrašą ir siūlyti žodžius, kuriuos norėtų išgirsti dainoje.

Atlikėjams teks tikras išbandymas – kurti dainas čia ir dabar iš besikeičiančių žodžių, kuriuos atrinks patys žiūrovai, reitinguodami labiausiai patikusius.

Planuojama koncerto trukmė – dvi valandos, tačiau organizatoriai neatmeta galimybės koncertą pratęsti, jei tik komentaruose netils: „Pakartot!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius