Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos farmacijos įmonė „Reig Jofre“ gamins „Johnson & Johnson“ vakciną nuo COVID-19

Ispanijos farmacijos įmonė „Reig Jofre“ antradienį pranešė pasiekusi susitarimą su „Johnson & Johnson“ ir savo gamykloje Barselonoje gaminsianti amerikiečių farmacijos milžinės vakciną nuo COVID-19.
Koronaviruso vakcina
Koronaviruso vakcina / 123RF.com nuotr.

Pagal susitarimo sąlygas, kai tik bus gautas reguliuotojų patvirtinimas, „Reig Jofre“ bus atsakinga už vakcinos gamybą, išpilstymą ir pakavimą, tuo tarpu „Johnson & Johnson“ patronuojamoji įmonė Belgijoje „Janssen“ bus atsakinga už vakcinos platinimą.

„Reig Jofre“ 2018 metais investavo 30 mln. eurų į naujos gamyklos statybą Barselonoje, kuri pradės veikti pirmąjį 2021 metų ketvirtį ir padidins esamus gamybos pajėgumus tris kartus, sakoma bendrovės pranešime.

„Didžiuojamės matydami, kad nuolatinės „Reig Jofre“ pastangos investuoti į technologijas ir pramoninius pajėgumus dabar bus suvaidins svarbų vaidmenį prisidedant prie vakcinos nuo COVID-19 platinimo daugelyje šalių“, sakoma „Reig Jofre“ vadovo Ignasijaus Biosca pareiškime.

„Johnson & Johnson“ vakcinos tyrimo paskutinis etapas šiuo metu artėja prie pabaigos. Paskutiniajame etape dalyvauja 60 000 dalyvių daugiau nei 200 vietų JAV ir kitose šalyse. Laukiama, kad rezultatai bus paskelbti sausio pabaigoje.

Kaip rašoma bendrovės tinklalapyje, 1929 metais Barselonoje įkurta „Reig Jofre“ turi daugiau nei 1 100 darbuotojų, kurie dirba trijuose centruose Ispanijoje ir Švedijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius