Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mokslininkai išvedė svogūnus, kuriuos pjaustydami neašarotumėte

Įmonės „House Foods Group“ specialistai ir mokslininkai sako radę būdą, kaip svogūnų pjaustymą virtuvėje padaryti kur kas malonesnį.
Svogūnas
Svogūnas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Svogūnai Chemija

Mokslininkai, dirbdami kartu su Japonijos įmone, sugalvojo susilpninti ašarojimą sukeliančio fermento vaidmenį. Jie tai padarė svogūno galvutę bombarduodami švitintais jonais.

To rezultatas buvo mažiau aštrus svogūnas, kuris nepalieka ir ne itin malonaus kvapo ant rankų.

Tyrime naudojami cheminiai elementai yra visiškai nepavojingi. Kol kas neatskleidžiama, ar produktas bus platinamas komerciniu būdu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius