Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šri Lankoje išleistas pirmasis uodus baidančio laikraščio numeris

Reklamos agentūra „Leo Burnett“ Šri Lankoje išleido laikraštį, kuris baido uodus. Taip paminėta šalies mastu vykusi kampanija prieš Dengė virusą.
Šri lankoje išleistas uodus baidančio laikraščio numeris
Šri lankoje išleistas uodus baidančio laikraščio numeris / Youtube nuotr.
Temos: 2 Šri Lanka Uodas

Gana populiarus Šri Lankos dienraštis „Mawbima“ nusprendė savo skaitytojus simboliškai apginti nuo įkyrių vabzdžių, kurie ne tik erzinančiai zyzia ir niežinčiai kandžiojasi, bet ir perneša pavojingas ligas, pvz., Dengė karštinę, maliariją.

Į tipografijos dažus buvo įlieta augalo „Citronella“ aliejaus, kuris puikiai atbaido uodus ir dažnai naudojamas tam skirtose priemonėse. Specialus numeris buvo išleistas pradedant kampaniją, skirtą kovai su Dengė karštine. Šia liga šalyje kas mėnesį suserga iki 5 tūkst. žmonių.

Šios kampanijos metu buvo išleistas ne tik uodus atbaidantis laikraščio numeris, bet ir kampaniją reklamuojantys plakatai, kurių dažų sudėtyje taip pat yra minėtos uodus atbaidančios medžiagos. Tokie plakatai buvo iškabinti autobusų stotelėse. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius