Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gamescom 2013“: „World of Tanks“ puola visais frontais

15-ąjį gimtadienį švenčianti baltarusių bendrovė Wargaming.net ir vėl bandė užkariauti „Gamescom“ lankytojų protus ir širdis. Daugiau nei 70 milijonų žaidėjų visame pasaulyje turinti kompanija kvietė parodos lankytojus kautis „World of Warplanes“ ir „World of Tanks“ batalijose, apžiūrėti į parodos rūmus atgabentą „Mustang P51“ naikintuvą ar sudalyvauti didžiausiame parodos metu surengtame vakarėlyje.
Žaidimas „World of Tanks“
Žaidimas „World of Tanks“ / Wargaming.net iliustr.

Parodos metu Wargaming.net turėjo parodyti galybę naujienų. „World of Warplanes“ žaidimas jau yra starto tiesėje, ta proga pranešta apie britiškų lėktuvų įvedimą į žaidimą, o Rusijos technologinis medis pasipildys YAK mašinomis.

Svarbu ir tai, kad vos nuščiuvus „Gamescom“ šurmuliui bus sujungtos „World of Tanks“ ir „World of Warplanes“ paskyros, tad žaidėjai galės naudotis viena valiuta ir viena „Premium“ paskyra abiejuose žaidimuose. Tiesa, „World of Warplanes“ vis dar nepriims atsiskaitymų grynaisiais pinigais, tačiau sukaupę pakankamai žaidybinės valiutos žaidėjai galės įsigyti „Premium“ paskyrą, kuri, be abejo, galios ir „World of Tanks“ visatoje.

Paklausti apie daug žadantį „World of Warships“ projektą, kūrėjai nebuvo linkę dalintis detalėmis, tačiau patvirtino, kad žaidimas jau yra testavimo stadijoje. Tiesa, kol kas jį testuoja tik kūrėjų šeimos ir artimiausi draugai. Jūrinių batalijų bandomosios versijos testų pradžia numatyta 2014-aisiais.

O didžiausios naujienos laukia „World of Tanks“ gerbėjų. Ypač tų, kuriems negana žaidimo asmeniniu kompiuteriu. Visų pirma, Wargaming.net pranešė apie „Xbox“ konsolei skirtos žaidimo versijos testų pradžią. Ši žaidimo versija buvo perkurta iš pagrindų, atsižvelgiant į konsolinių žaidimų ypatumus. „Xbox“ skirta „World of Tanks“ – tarsi kavos priplempusi originalaus žaidimo versija: greitesni tankai, spartesnė progresija, intuityvesnis valdymas ir t.t. Bandomosios versijos testo metu žaidėjai galės vystyti tik Rusijos ir Vokietijos technologinius medžius, o likusios šalys bus įvestos vėliau. Pasibaigus testavimams „World of Tanks“ bus galima žaisti nemokamai, tiesa, tam būtinai reikės auksinės „Xbox Live“ paskyros.

VIDEO: Žaidimas „World of Tanks“

„World of Tanks Blitz“ yra bene ambicingiausias Wargaming.net projektas šiuo metu. Tai „World of Tanks“ versija, skirta išmaniesiems įrenginiams su „iOS“ ar „Android“ operacinėmis sistemomis. Visi šio žaidimo lygiai kuriami iš naujo ir yra menkesni bei skurdesni nei asmeninių kompiuterių versijoje, tačiau kūrėjai siekia, kad kiekvienas žmogus galėtų kautis lygiomis teisėmis, nepriklausomai nuo to, kokį išmanųjį įrenginį naudoja. Taigi žaidėjų komandos sumažės iki 7 tankistų kiekvienoje pusėje, bus atsisakyta radijo ryšio idėjos, šiek tiek sumažės ir matymo laukas.

Šią žaidimo versiją parodoje išbandėme patys ir galime patikinti, kad jis visai smagus. Ypač į akis krenta aplinkoje šiek tiek išsiskiriantys tankų modeliai, kurie, kitaip nei žaidimo lygiai, nebuvo perkuriami ir atkeliavo tiesiai iš pagrindinio žaidimo.

Pavadinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius