Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetinis žaidimas „Trinka“ – lietuvių iššūkis pokeriui

„Baltic Boys Development LTD“ pasivadinusi lietuvių komanda baigia kurti naują internetinį žaidimą „Trinka“. Šis loginis žaidimas yra populiarus tarp įvairaus amžiaus žmonių ne tik Rytų Europoje, bet ir visame pasaulyje. Iki šiol kokybiškos ir pilnavertės jo versijos, kurią būtų galima žaisti naršyklėse ir socialiniuose tinkluose, nebuvo.
Žaidimas „Trinka“
Žaidimas „Trinka“

„Mus įkvėpė lietuvių pasiekimai IT ir kompiuterinių žaidimų pasaulyje. Tokie projektai kaip „Get Jar“, „Wizardia“ rodo, kad lietuviai su savo intelektualiniais produktais gali sėkmingai konkuruoti visame pasaulyje. Tą daryti bandysime ir mes. Šis žaidimas turi daugybę fanų ne tik Rytų Europoje, bet ir visame pasaulyje, kurie jį norės pažaisti internete“, – sako įmonės vadovas Ramūnas Martinkėnas.

Šiuo metu „Trinka“ yra beta stadijoje, kuri yra prieinama visiems norintiems išbandyti. Dabar galima žaisti tik žaidimo variantą kortomis, tačiau ateityje kūrėjai žada pasiūlyti ir „Trinkos“ versijas domino, kauliukais.
 
„Dabar „Trinką“ intensyviai tobuliname, taisome klaidas ir stengiamės projektą pabaigti. Taip pat ieškome vystymo galimybių, kuriame jo versiją socialiniams tinklams, įskaitant populiariausią jų – „Facebook“. Per artimiausius du mėnesius numatome nuo beta versijos pereiti prie pastovios“, – sako įmonės ir projekto vadovas.
 
Pasak žaidimo kūrėjų iš pradžių projektas buvo vystomas kaip hobis, siekiant suteikti galimybę po visą pasaulį išsibarsčiusiems draugams ir pažįstamiems per atstumą pažaisti jų mėgiamą žaidimą. Palaipsniui į projektą įsitraukė vis daugiau profesionalių programuotojų ir dizainerių. Tuomet projekto organizatoriai nusprendė kurti kokybišką platformą, kuri galėtų tapti alternatyva loginiams internete paplitusiems žaidimams bei pokeriui. Į klausimą: „kaip jūs planuojate iš to uždirbti, kūrėjai atkartoja ankstyvosios „Google“ komandos atsakymą į tokį patį klausimą: „nežinome, bet ką nors sugalvosime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius