-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Mobilioji aplikacija: „Akropolis“ pristato pirmąją Lietuvoje prekybos centrui skirtą programėlę

Apsipirkti bei pramogauti prekybos ir pramogų centruose „Akropolis“ padės ir išmanieji telefonai. Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių prekybos centrams „Akropolis“ skirta mobilioji programėlė leis ne tik susidaryti norimų pirkinių bei parduotuvių, kurias planuojama aplankyti, sąrašą, bet ir padės patogiai orientuotis prekybos centruose, pramogauti bei gauti išskirtinius pasiūlymus.
Mobilioji aplikacija „Akropolis“
Mobilioji aplikacija „Akropolis“ / „Akropolio“ nuotr.

Pirmoji Lietuvoje prekybos centrams skirta mobilioji programėlė turi tris pagrindines funkcijas: interaktyvų prekybos centrų žemėlapį, pirkinių sąrašą ir pramoginę funkciją „Sprendikas“.

„Mūsų tikslas buvo sukurti funkcionalią programėlę, kurią būtų paprasta ir patogu naudoti. Skaičiuojama, kad Lietuvoje išmaniuosius telefonus turi 23 proc. gyventojų ir ši rinka sparčiai auga. Tikimės, kad šiems žmonėms „Akropolio“ programėlė pakeis ant popieriaus lapukų sudaromų pirkinių sąrašus“, – sako bendrovės „Akropolis LT“ Nuomos skyriaus vadovė Renata Jakubčionienė.

Programėlėje integruoti Vilniaus, Klaipėdos ir Šiaulių „Akropolio“ žemėlapiai naudotojui padės orientuotis prekybos centre, lengviau surasti reikiamas parduotuves ir greičiau nukeliauti nuo vienos vietos iki kitos.

„Akropolio“ nuotr. /Mobilioji aplikacija „Akropolis“
„Akropolio“ nuotr. /Mobilioji aplikacija „Akropolis“

Pasinaudoję pirkinių sąrašo funkcija programėlės naudotojai galės susidaryti visų planuojamų įsigyti pirkinių sąrašą bei pasižymėti parduotuves, kurias jie rengiasi aplankyti šių pirkinių ieškodami. „Pirkinių sąrašo funkcija yra universali – ja pasinaudoti galima planuojant pirkinius bet kurioje parduotuvėje ar šalyje, tačiau naudingiausia ji „Akropoliuose“, kur pirkinių sąrašo funkciją galima susieti su konkrečiomis parduotuvėmis ir taip patogiau susiplanuoti laiką“, – pasakoja R. Jakubčionienė.

Programėlėje kartą sudaryto pirkinių sąrašo nebereikia kurti iš naujo – užtenka jį vėliau papildyti ar redaguoti. „Akropolio“ mobilioji programėlė įsimena anksčiau įvestus žodžius, tad kuo dažniau ja naudojamasi, tuo asmeniškesnė ji tampa, pasiūlydama būtent tuos pirkinius, kuriuos konkretus vartotojas renkasi dažniausiai.

Mobiliosios programėlės vartotojai taip pat galės pasidalinti planuojamų pirkinių sąrašu „Facebook“ paskyroje ar el. paštu.

Nemokamą programėlę galima parsisiųsti iš „Apple AppStore“ ir „Google Play“ parduotuvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius