Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 22 /2012 11 26

Papasakok nutikimą su skaitmenine televizija!

Apie analoginės antžeminės televizijos išjungimą kalbama jau daugiau nei metus, o tik skaitmeniniu signalu televizijos programas imta transliuoti nuo šių metų spalio 29 dienos.
Televizorius
Televizorius / Photos.com nuotr.

Tam, kad visi galėtume matyti skaitmeninę televiziją, kai kam reikėjo atsinaujinti įrangą: televizorių, televizijos priedėlį, decimetrinę anteną. Kokių juokingų istorijų, kurioziškų situacijų ar netikėtų siurprizų Jums nutiko tvarkantis su šia įranga? Gal susipainiojote laiduose? O gal matėte, kaip kaimynas vargo anteną keldamas ant stogo? Pasidalinkite šiais nutikimais, o šmaikščiausią ar juokingiausią būtinai apdovanosime!

Konkursas baigtas. Prizą skiriame skaitytojui Deivydui ir linkime jam kantrybės su seneliais! Dėl prizo atsiėmimo su nugalėtoju susisieksime asmeniškai.

Jei turite klausimų, susijusių su skaitmenine TV, nedelskite – skambinkite nemokama telefono linija 8 800 00150 arba užsukite į interneto svetainę www.skaitmenine2012.lt.

Skaitmeninės televizijos plėtros skatinimo projektas finansuojamas Europos sąjungos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.

Logotipas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius