-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sakai, nematai skaitmeninės televizijos?

Spalio 29 d. 3 val. nakties buvo išjungti analoginės antžeminės televizijos siųstuvai – juos pakeitė skaitmeninius signalus transliuojanti įranga. Didžioji dauguma Lietuvos gyventojų ir toliau gali džiaugtis pamėgtomis TV programomis, o ką daryti tiems, kurie to dar nepadarė ir gali likti su nieko nerodančiu televizoriumi? Atsakykite sau į kelis klausimus:
Televizija
Televizija

• Ar pritaikėte savo įrangą skaitmeninės TV žiūrėjimui? Norintiems žiūrėti nemokamas TV programas, prireiks decimetrinės antenos ir naujesnio modelio televizoriaus su integruotu MPEG-4 DVB-T imtuvu. Turintiems senesnio modelio televizorių, reikės įsigyti TV priedėlį. Tiems, kurie nori matyti daugiau ir įvairesnių programų, tereikia kreiptis į mokamų TV paslaugų teikėjus.

• Ar pasirūpinote antena? Skaitmeninio signalo stiprumas ir kokybė priklauso nuo atstumo iki siųstuvo bei kliūčių, pasitaikančių signalo sklidimo kelyje. Žmonėms, kurie gyvena ne toliau nei 10 km nuo siųstuvo, turėtų užtekti kambarinės antenos. Gyvenantiems kiek atokiau, gali reikėti lauko antenos arba antenos su stiprintuvu.

• Ar patikrinote kabelius ir jungtis? Svarbu įsitikinti, ar naudojami kabeliai nėra pažeisti, ar viskas tvarkingai ir taisyklingai sujungta. Kabelius rekomenduojame pakeisti, jei jie yra pažeisti arba senesni nei 15 metų. Tik tvarkingai sujungti, nepažeisti kabeliai galės užtikrinti kokybišką skaitmeninį vaizdą Jūsų TV ekranuose.

Jei vis dėlto nepavyksta matyti skaitmeninės televizijos, turite problemų ar klausimų, nedelskite – skambinkite nemokama telefono linija 8 800 00150 arba užsukite į interneto svetainę www.skaitmenine2012.lt.

Skaitmeninės televizijos plėtros skatinimo projektas finansuojamas Europos sąjungos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis.

Logotipas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius