Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„PayPal“ vartotojas per klaidą gavo daugiau kaip 92 kvadrilijonus JAV dolerių

Elektroninių mokėjimų paslaugas internete teikianti bendrovė „PayPal“ neseniai kaip reikiant nustebino vieną savo klientą, į kurio turimą sąskaitą per klaidą pervedė daugiau kaip 92 kvadrilijonas JAV dolerių, praneša CNN.com.
Doleriai
Doleriai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„PayPal“ paslaugomis reguliariai besinaudojantis viešųjų ryšių bendrovės vadovas Chrisas Reynoldsas apie turimus pinigus sužinojo peržiūrėjęs el. paštu reguliariai gaunamą savo sąskaitos balanso dokumentą. Laisvu nuo pagrindinio darbo laiku „eBay“ aukcione automobilių detales pardavinėjantis vyras vos per akimirką tapo pačiu turtingiausiu planetos žmogumi. Priminsime, kad kvadrilijonas yra skaičius išreiškiantis tūkstantį trilijonų – vienetą su 15 nulių.

Vyras, išvydęs, kad sąskaitoje turi daugiau kaip 92 kvadrilijonus dolerių pamanė, kad kažkas nevykusiai juokauja, tad iš karto prisijungė į „PayPal“ sistemą, kurioje pamatė tikrąją savo sąskaitos būklę – balanso eilutėje buvo nurodytas nulis. 

Bendrovė „PayPal“ pripažino, kad milžiniška pinigų suma buvo pervesta per klaidą. Įmonė C.Reynoldsui pasiūlė kompensuoti patirtus nepatogumus ir padovanoti nenurodytą sumą pinigų, rašoma CNN.com.

Iki šio nutikimo C.Reynoldsas savo sąskaitoje daugiausia yra turėjęs kiek daugiau nei 1 tūkst. dolerių, kuriuos užsidirbo pardavęs rinkinį senovinio BMW automobilio padangų. CNN žurnalistų paklaustas, ką gi darytų, jei iš tiesų turėtų daugiau kaip 92 kvadrilijonus dolerių, vyras atsakė, kad apmokėtų savo gimtosios šalies (Jungtinų Amerikos Valstijų) tarptautinius įsiskolinimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius