Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Peštynėse dėl nemokamų „LG G2“ telefonų sužeista 20 žmonių

Kompanija „LG Electronics“ atšaukė naujojo savo išmaniojo telefono „LG G2“ pristatymo renginius po to, kai Pietų Korėjoje pešdamiesi dėl nemokamų telefonų buvo sužeisti 20 žmonių.
Išmaniojo telefono „LG G2“ pristatymo renginys Seule
Išmaniojo telefono „LG G2“ pristatymo renginys Seule / Kadras iš „YouTube“
Temos: 1 Pietų Korėja

Praėjusį penktadienį renginio Seule metu kompanijos atstovai į orą paleido helio pripildytus balionus, prie kurių buvo pririšti kuponai, leidžiantys nemokamai gauti naująjį išmanųjį telefoną. Į orą buvo paleista per 100 tokių kuponų.

Tačiau kompanija nenumatė, kam bus pasiryžę korėjiečiai, kad nemokamai gautų šį įrenginį. Vieni žmonės atsinešė lazdas nusmailintais galais, kiti – drugeliams gaudyti skirtus tinklus, o dar kiti apsiginklavo oriniais šautuvais. „Korean Times“ skelbia, kad renginio metu kilus sąmyšiui buvo sužeista per 20 žmonių, dauguma jų nukentėjo nuo orinių šautuvų. Dalis sužeistųjų buvo paguldyti į ligonines.

LG atsiprašė už kilusius nesklandumus ir pažadėjo kompensacijas sužeistiesiems. Tiems, kurie spėjo nugvelbti kuponus, LG duos telefonus už dyką, tačiau kituose pasaulio didmiesčiuose numatytus panašaus pobūdžio renginius kompanija atšaukė saugumo sumetimais.

„LG G2“ kaina Pietų Korėjoje siekia 950 tūkst. vonų (apie 2,2 tūkst. Lt).

VIDEO: Peštynėse dėl nemokamų „LG G2“ telefonų sužeista 20 žmonių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius