Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Steve‘as Jobsas reinkarnavosi ir gyvena krištoliniuose rūmuose virš Kupertino?

Kai Steve‘as Jobsas mirė, daugybė žmonių prie „Apple Store“ parduotuvių nešė gėles ir mirusiojo „Apple“ vadovo portretus, o analitikai spėliojo, kas gi laukia kompanijos po jos lyderio, kuravusio visus svarbius projektus, netekties.
Steve‘as Jobsas
Steve‘as Jobsas / „Scanpix“ nuotr.

S.Jobsas buvo budistas, todėl būtent į šią bendruomenę kreipėsi „Apple“ inžinierius Tony Tseungas klausdamas, kur dabar yra S.Jobsas. Budistų judėjimas „Dhammakaya“ teigia, kad ilgametis „Apple“ generalinis direktorius niekur nedingo.

Vieno iš budistų, kurį cituoja „The Wall Street Journal“, teigimu, S.Jobsas reinkarnavosi į „žvaigždžių karį – filosofą“ ir gyvena mistiniuose krištoliniuose rūmuose virš savo senosios būstinės Kupertino mieste. Phra Chaibulas Dhammajayo, kuris šiuo metu tarnauja Bankoko šiaurėje esančioje šventykloje, teigia, jog po mirties S.Jobsas atgimė kaip dieviška būtybė, kuri pasižymi ypatingomis žiniomis ir mokslo bei menų supratimu.

Be to, jis dabar reinkarnavosi į jauno ir patrauklaus žmogaus kūną. Budistas teigė, kad dabar S.Jobsas yra 25–40 metų amžiaus, jis neturi plikės. Savo lekcijose Phra Chaibulas rodo buvusio „Apple“ vadovo atvaizdą, kuris dabar gyvena mistiniuose rūmuose kartu su kitomis dvasiomis ir džiaugiasi savo draugų ir kolegų, likusių Žemėje, pasiekimais.

Šventikas taip pat užsiminė, kad S.Jobsas jau turėjo keletą gyvenimų. Jis buvo inžinierius, kuris planavo irigacinių kanalų sistemą, o taip pat statė šventyklas, vėliau atliko savo paskutinę misiją būdamas kompanijos su prakasto obuolio ženklu vadovu.

Kiti budistai mano, kad jų kolega Phra Chaibulas arba rado efektingą būdą patraukti žmonių dėmesį ir galbūt sulaukti daugiau pasekėjų, arba tiesiog išprotėjo. O galbūt kiti budistai tiesiog naudoja „Samsung“ gaminius ir nieko nesupranta?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius