-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedų grupė dainą įrašė ledo plokštelėje

Švedų muzikos grupė sugalvojo originalų būdą, kuris leidžia ne tik populiarinti savo muziką, bet ir surinkti lėšų kilniam tikslui. Muzikantai, pasivadinę „Shout Out Loud“, savo singlą „Blue Ice“ įrašė į plokštelę, padarytą iš ledo. Ir tai pavyko.
/ Kadras iš „YouTube“
Temos: 3 Ledas Švedija Muzika

Procesas nebuvo lengvas, tačiau grupė iš Stokholmo parengė 10 „slaptų“ rinkinių, leidžiančių pasigaminti 17 centimetrų plokštelę, kurioje įrašyta daina iš netrukus pasirodysiančio jų albumo „Optica“. Šiuos rinkinius jie išsiuntinėjo gerbėjams ir žiniasklaidai visame pasaulyje.

Kiekviename rinkinyje yra forma ir vandens butelis, o taip pat instrukcija, kaip užpildyti, sušaldyti ir paruošti plokštelę.

Kartu su reklamos agentūra „TBWA Stockholm“, grupė pagamino specialią silikono formą ledui ir nustatė, kad distiliuotas vanduo neleis susidaryti burbuliukams, kurie sugadintų garso takelį.

Po vieno grojimo ledo plokštelė daugiau nebeveikia. Nors šis būdas ir nėra praktiškas, tačiau tai leido sudominti platesnę publiką.

Grupė savo interneto puslapyje neseniai paskelbė, kad vieną iš 10 rinkinių aukcione pardavė Švedijos radijo stotis. Gautos lėšos atiteko projektams, kuriais siekiama pagerinti vaikų prieigą prie švaraus vandens pasaulio lūšnynuose.

VIDEO: Shout Out Louds - Blue Ice The Ice Record Project

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius