Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min redakcija ragauja virtualią realybę: pasidžiaukite neįtikėtinomis emocijomis

Virtuali realybė – patirtis, kurios žodžiais nenusakysi. Papasakoti, žinoma, galima, tačiau naudos iš to – tiek pat, kiek iš pasakojimo, kokio skonio yra ledai ar šokoladas. Tačiau jeigu pamatytumėte žmogų, kuris ledus ragauja pirmą kartą gyvenime, tikriausiai suprastumėte, kad tai yra nepakartojamas malonumas, kurį turi išbandyti kiekvienas.

Tokius persikėlimo į išgalvotą pasaulį džiaugsmus pirmą kartą gyvenime savo kailiu išbandę 15min žurnalistai krykštavo tarsi vaikai, kartais svyruodavo, tarsi juos kas nors bandytų iš klumpių išversti, kartais pasijusdavo taip, tarsi juos kas nors bandytų sumedžioti tamsiame kambaryje, o kartais patys medžiodavo zombius. Emocijų pliūpsnis nemeluoja: tai – dalykas, kurį bent kartą gyvenime turėtų išbandyti kiekvienas.

Bandymams panaudota virtualios realybės įranga „Samsung Gear VR“ su naujutėlaičiu „Galaxy S8+“ išmaniuoju telefonu, kurio apžvalgą skaitytojams pateiksime netrukus.

VIDEO: 15min žurnalistai išbandė virtualios realybės akinius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius