-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„15min“ skaitytojams – dar daugiau galimybių krauti žinias (apklausa)

„Įkrauk“ bendruomenės ir „15min“ redakcijos kartu kuriamas gyvų žinių portalas pasikeitė: kad skaitytojams būtų patogiau, patobulintas „Įkrauk žinių“ dizainas. Nuo šiol lankytojams paprasčiau rasti dominančias žinias ir greičiau įkelti naujienas, taip pat pasikeitė „Įkrauk žinių“ nuotraukų galerijos.
Įkrauk žinių
Įkrauk žinių / 15min.lt nuotr.
Temos: 1 15min

„Naujasis portalo dizainas – patogus, patrauklus, dinamiškas ir gyvas, – sako bendrovės „15 minučių“ vadovas Tomas Balžekas – Naujienų išdėstymas patobulintas suskirstant jas temomis. Nuo šiol „Įkrauk žinių“ lankytojai ras penkias pagrindines rubrikas: „Aktualu“, „Fotopolicija“, „Laisvalaikis“, „Sportas“ ir „15min“. Taip pat patobulintas naujienos įkėlimo procesas – dabar jis patogesnis ir greitesnis.“

„Įkrauk žinių“ bendruomenė aktualiausiomis naujienomis jau gali dalytis ir per socialinį tinklą „Facebook” adresu www.facebook.com/Ikrauk. Tokiu būdu įkrautos naujienos pasiekia „15min” redakciją taip pat greitai, kaip ir keliant jas iš mobiliojo telefono ar portale ikrauk.lt naudojantis „Wordpress“ sistema.

Nepaisant pasikeitusio dizaino, rubrikos „Įkrauk žinių“ misija išlieka ta pati – suteikti galimybę skaitytojams laisvai dalytis turiniu ir prisiimti visą atsakomybę už tekstą bei jo kokybę. „Įkrauk“ bendruomenė ir „15min“ redakcija, dirbdamos kartu ir žvelgdamos į žinias bei jų kūrimą iš skirtingų pozicijų, gali pasiūlyti skaitytojams įvairiapusį požiūrį ir geresnį įvykių supratimą.

Nuo 2009 m. liepos, kai buvo paleista rubrika „Įkrauk“, į naujienų portalo 15min.lt žurnalistų gretas jau įsiliejo daugiau nei 1 000 entuziastų – tai didžiausia redakcija Lietuvoje. Per mažiau nei metus savanoriai „Įkrauk“ žurnalistai parašė daugiau nei 2 000 naujienų.

Įdomiausios „Įkrauk žinių“ naujienos patenka ir į pagrindinį portalo 15min.lt puslapį, o geriausios Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos naujienos spausdinamos ir laikraštyje „15 min“.

Jei ir jūs norite tapti žurnalistais, apsilankykite portale ikrauk.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius