Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

3 alternatyvos pažinčių programėlei „Tinder“: nuo iniciatyvos perdavimo merginoms iki suderinamumo pagal žvaigždes

2012 m. dienos šviesą išvydusi „Tinder“ programėlė pristatė paprastą ir visiems prieinamą būdą susipažinti ir galbūt netgi užmegzti ilgalaikius santykius. Programėlė išlieka populiariausia visame pasaulyje, tačiau įvestas karantinas Lietuvoje padėjo labiau išpopuliarėti ir kitoms, originalumu ir inovacijomis pasižyminčiomis pažinčių platformomis. Apie „Tinder“ alternatyvas ir jų pranašumus pranešime žiniasklaidai pasakoja „Bitės Profai“.
„Tinder“
„Tinder“ / 123RF.com nuotr.

„Beveik 60 milijonų aktyvių vartotojų kas mėnesį skaičiuojanti „Tinder“ išlieka populiariausia pasaulyje. Vis dėlto karantino laikotarpiu jos auditorijai išaugus dar apie 20 proc., vis garsiau imta kalbėti apie įvairius „Tinder“ trūkumus: paviršutinišką ir tik į išorinį grožį orientuotą veikimo principą, gausybę netikrų profilių ir vartotojų tykančius pavojus. Tai sukūrė nišą ir alternatyvioms pažinčių programėlėms, pavyzdžiui, tokioms, kuriose bendravimą gali inicijuoti tik merginos“, – sako „Bitės Profė“ Lina Štrafėlaitė.

1. „Bumble“ – bendravimą inicijuoja merginos

Esminis „Bumble“ išskirtinumas – siekis apsaugoti moteris nuo galimai nepagarbaus vartotojų elgesio. Todėl šioje programėlėje kontaktą visuomet turi pirmoji inicijuoti moteris (taisyklė negalioja, jei bendrauja tos pačios lyties asmenys) ir tam ji turi tik 24 valandas, kitaip kontaktas bus automatiškai ištrintas.

Programėlės įkūrėja amerikietė W. Wolfe Herd yra laikoma jauniausia milijardiere moterimi. Kompaniją ji įkūrė netrukus po to kai savo ankstesnį darbdavį „Tinder“ padavė į teismą dėl priekabiavimo ir psichologinio smurto darbo metu.

„Mobiliosios aplikacijos veikimo principas siekia padėti moterims išvengti dažnai pažinčių programėlėse pasitaikančių nepadorių pasiūlymų, priekabiavimo. Programėlė sparčiai plečiasi – jau įkurta jos versija platoniškų draugysčių paieškai „Bumble BFF“ ir verslo pažintims „Bumble BIZZ“. Tokia siūloma bendravimo įvairovė gali padėti vienišais besijaučiantiems susipažinti su naujais žmonėmis ir praskaidrinti savo kasdienybę, – teigia „Bitės Profė“.

2. „Happn“ – likimo numatytos pažintys

Kaip vienas pagrindinių „Tinder“ privalumų dažnai minima galimybė pažinčių ieškoti tam tikru atstumu nuo vartotojo buvimo vietos. Tuo metu „Happn“ vietovės nustatymo funkciją naudoja kaip pagrindinį įrankį draugui ar antrajai pusei rasti. Ji dienos eigoje stebi, kokiose vietose leidžiate laiką, kokiomis gatvėmis kasdien vaikštote. O vėliau jums siūlo panašiais maršrutais keliaujančius ar tas pačias vietas mėgstančius žmones.

„Tikimasi, jog tarp šių vartotojų tikrai išvysite kažką, ką prasilenkdami jau seniai norėjote užkalbinti, bet nedrįsote, o jeigu ne – bent jau žinosite, kur būtų smagu susitikti pirmajam pasimatymui. Dabartiniu metu, kai atšylant orams vis daugiau laiko praleidžiame lauke, „Happn“ programėlė gali tapti puikia paskata dažniau saugiai pasivaikščioti“, – pasakoja „Bitės Profė“.

3. „NUiT“ – partneris pagal horoskopą

Didžiausias šios aplikacijos išskirtinumas – programėlė siekia supažindinti žmones, kurie yra suderinami pagal horoskopą. Tai įrankis žmonėms, kurie tiki, kad astrologija gali padėti išsirinkti tinkamą partnerį.

„Programėlėje įvedus savo gimimo datą ir laiką, algoritmas siūlys pagal zodiako ženklus, planetų išsidėstymą suderinamus žmones. Pasirinkus konkretų vartotoją, galite matyti savo suderinamumo rodiklius – kuo jis aukštesnis, tuo labiau, anot programėlės kūrėjų, tikėtina, kad nauja pažintis gali būti sėkminga“, – sako „Bitės“ išmaniųjų įrenginių ekspertė.

Mobilioji aplikacija taip pat suteikia galimybę įvertinti siūlomo vartotojo charakterio savybes, galimus trūkumus, nulemtus horoskopo ženklo ir planetų išsidėstymo žmogaus gimimo dieną.

Daugiau apie pažinčių ir kitas išmaniųjų telefonų programėles galite sužinoti iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius