-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

7 gandai apie „iPhone 7“

Septintas „obuoliukas“ rinkoje pasirodys ne greičiau nei po pusmečio, o „Apple“ kompanijos gerbėjai jau dabar aktyviai diskutuoja apie naujas būsimo flagmano galimybes.
„iPhone 7“
„iPhone 7“ / Varle.lt iliustr.

1. Kalbant apie tai, kokie gandai sukėlė didžiausią rezonansą, negalima nepaminėti nutekėjusios informacijos apie tai, kad kompanija žada išmaniajame telefone atsisakyti standartinės garso sistemos.

Manoma, kad originalaus garso įrenginio (bevielių ausinių) sujungimas su išmaniuju telefonu bus įmanomas Bluetooth dėka. Nespėjo ši naujiena galutinai įsitvirtinti populiariausiose į technologijas orientuotų šaltinių

Varle.lt iliustr./„iPhone 7“ neturės garso jungties.
Varle.lt iliustr./„iPhone 7“ neturės garso jungties.

skiltyse, o žmonės jau puolė ginti įprastinius dalykus. „iNaudotojų“ sukurta peticija už klasikinės jungties išsaugojimą per kelias valandas surinko 200 tūkst. parašų.

2. Antruoju pagal „šviežumą“ gandą galima laikyti informaciją apie tai, kad „iPhone 7“ įrenginyje taip pat bus atsisakyta įkrovimo įrenginiui skirtos jungties ir visiškai persiorientuota į bevielę įkrovimo technologiją. Šis pakankamai rizikingas žingsnis padidintų telefono atsparumą nepalankios išorinės aplinkos poveikiui – juk būtų pašalintos dvi problematiškiausios įrenginio korpuso skylės.

3. Kita informacija susijusi su planais naujame modelyje pritaikyti dvi pagrindines kameras. Toks sprendimas turėtų leisti kompanijai patobulinti optinio priartinimo technologiją. Be to, šis sprendimas „iPhone 7“ savininkams leistų vienu metu filmuoti ir fotografuoti. Šiuo metu dviejų pagrindinių kamerų pritaikymo sprendimas yra patento stadijoje, tačiau atrodo, kad aktyviausi „iPhone“ gerbėjai yra įsitikinę, jog šį sprendimą „Apple“ įgyvendins jau šių metų naujienoje.

4. Sklando gandai, kad „iPhone 7“ išmoks „užtraukti“ įbrėžimus ir kt pažeidimus. Remiantis naujuoju „Apple“ kompanijos patentu, „iPhone“ ateityje galės pats pašalinti iš korpuso drėgmę. Naujasis įrenginys sugebės savarankiškai pašalinti iš korpuso kondensatą specialaus garsiakalbių veikimo režimo dėka. Be to, ateityje „iPhone“ taip pat turėtų savarankiškai šalinti ekrano įbrėžimus. Naktį ar tuo metu, kai naudotojas nesinaudoja išmaniuoju, įrenginys atlikinės savitikrą ir kitus dalykus, reikalingus ekrano funkcionalumui atkurti.

5. „Apple“ atsisakys įprasto naudotojams „Home“ mygtuko. „Home“ mygtuko atsisakymas ir pirštų atspaudų skaitytuvo perkėlimas į ekrano paviršių suteiktų kompanijai galimybę aprūpinti išmanųjį telefoną beveik visą įrenginio priekinę dalį užimančiu ekranu.

6. Dar viena populiari, bet kol kas nepatvirtinta informacija susijusi su tuo, kad „Apple“ ketina padaryti „iPhone 7“ visiškai atspariu vandeniui. Tokį rezultatą planuojama pasiekti paslepiant telefono korpuse antenas.

7. Prognozuojama, kad „iPhone 7“ baterijos talpa sieks 1642 mAh. Įrenginys gaus A9 procesorių, 16 GB integruotos atminties ir „Touch ID“. Yra gandų, kad „iPhone 7“ gaus specialų 21 megapikselio CMOS jutiklį, kurį asmeninio „Apple“ užsakymo pagrindu gamina „Sony“ kompanija.

Varlė.lt mobiliųjų įrenginių specialistai mano, kad jei visi šie gandai pasitvirtintų ir būtų įgyvendinti naujajame „Apple“ išmaniajame telefone – šių metų rudenį turėtume reikalų su tam tikra prasme įstabiu telefono stebuklu.

Šaltinis: igate.com.ua

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius