Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8-ajame „BarCamp“ Lietuvoje kviečiama pristatyti naujas verslo idėjas

Sausio 27–30 dienomis Vilniuje organizuojamas naujų technologinių verslų idėjų vystymo renginių ciklas. Sausio 27-ąją dieną vyks 8-oji Lietuvoje atviro pobūdžio „startup‘ų“ bendruomenės „BarCamp“ konferencija. Renginyje bus pristatomos sėkmingos technologinių verslų patirtys ir naujos idėjos, kurios galės būti plėtojamos sausio 28–30 dienomis vyksiančiame „StartupJam“.
„BarCamp“
8-ajame „BarCamp“ Lietuvoje kviečiama pristatyti naujas verslo idėjas. / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Verslas

„StartupLABS“ organizuojamo „BarCamp“ metu Vilniuje dalyviai pristatys naujas technologinių verslų idėjas bei pasidalys sėkmingų „startup‘ų“ patirtimi. Kitą dieną Vilniuje esančiame „StartupLABS“ centre prasidėsiančiame ir tris dienas truksiančiame „StartupJam“ renginyje dalyviai turės galimybę toliau plėtoti konferencijos metu išgirstas idėjas suformuotose komandose su konsultuojančiais mentoriais, teigiama išplatintame pranešime.

„BarCamp“ yra visame pasaulyje populiari konferencijos koncepcija, kuri remiasi tuo, kad kiekvienas dalyvis gali tapti pranešėju ir pristatyti savo idėją ar pasidalyti įžvalgomis. „BarCamp“ tikslas yra burti ir stiprinti „startup‘ų“ (naujų technologinių verslų) bendruomenę bei padėti aktyviau vystytis naujoms verslo idėjoms. Norintys įgyvendinti technologinio verslo idėjas, čia atėję gali susirasti žmonių savo komandai bei sulaukti susidomėjimo iš didelių kompanijų atstovų ar verslo angelų, galinčių investuoti į idėjos įgyvendinimą“, – apie „BarCamp“ pasakoja jo organizatorius, naujų technologinių ir verslo idėjų įgyvendinimo centro „StartupLABS“ vadovas Donatas Stonkus.

8-ą kartą vyksiančiame „BarCamp“ pranešimą skaitys didesnę nei 10 metų darbo patirtį tarptautinės elektroninės komercijos ir IT srityse turintis internetinės rinkodaros ir IT specialistų kompanijos „Net Frequency“ dalininkas Darius Lebedzinskas. Prisidėjęs prie naujų technologinių verslų, tokių kaip „OXID eSales AG”, „Medical Intelligence GmbH“ ir kt., plėtros departamentų Lietuvoje įkūrimo, D.Lebedzinskas papasakos apie vieną iš jų – skrydžių paieškos sistemos „Swoodoo“ (www.swoodoo.com) sėkmės istoriją.

Kaip ir ankstesniųjų „BarCamp“, šios konferencijos darbotvarkė sudaroma visame pasaulyje žinomos „OpenGrid“ koncepcijos pagrindu, kai pranešėjais gali tapti bet kuris dalyvis ir dalytis mintimis bei įžvalgomis su kitais. Savo dalyvavimą renginyje patvirtino renginių reklamos projekto „Good buzz” (www.goodbuzz.org) vadovas Mawuna Koutoninas, ketinantis pasidalyti įžvalgomis apie „Twitter“ žvaigždžių ir žurnalistų koliziją. Naujo verslo kūrimo motyvų apžvalgą taip pat pristatys „Startup Weekend Kaunas" organizatorius Justinas Katkus.

Dalyvių dėmesį pritraukti žada Vytautas Janušonis, kuris supažindins su garsiuoju savo išradimu „Stroboskopinio apšvietimo sistema žemų dažnių garsiakalbiui“ (EVJ Lighting). O šiek tiek žemiškesne tema apie klasikinių laiškų siuntimo internetu modelius kalbės šių paslaugų tiekėjų „Back2Post.com „ir „Atvirutis.lt“ atstovai.

Renginio organizatoriai visus norinčius dalyvauti ir pasidalyti savo IT verslo idėjomis „BarCamp“ renginio metu ragina užsiregistruoti iki sausio 21 dienos svetainėje www.startuplabs.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius