Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ cenzūra: neįprastas seksas vaikams tinka, moksliniai faktai apie penį – ne

Palyginkite dviejų žurnalų viršelius. Ispaniško mokslo populiarinimo žurnalo „Muy Interesante“ straipsnio pavadinimas skelbia: „Mitai ir tiesa apie penį“. O moterims skirtame „Cosmopolitan“ siūloma paskaityti apie „50 neįprastų sekso judesių“ ar „jūsų kitą G tašką“. Vieną jų „Apple“ cenzūravo. Spėkite, kurį?
Žurnalų „Muy Interesante“ (k.) ir „Cosmopolitan“ viršeliai.
Žurnalų „Muy Interesante“ (k.) ir „Cosmopolitan“ viršeliai. / Muyinteresante.es, Cosmopolitan.com nuotr.

„Apple“ žurnalų tarnyboje „Newsstand“ abu šie žurnalai priskirti kategorijai „nuo 12 metų“. Tačiau kompanija nusprendė cenzūruoti mokslinį straipsnį apie penius, esą jis neatitinka turinio rekomendacijų, rašo Gizmodo.com.

„Muy Interestante“ įkėlus naują žurnalo numerį į „Apple“ tarnybą, kompanija iškart pašalino jį ir įspėjo leidėją, kad minėtas straipsnis nėra tinkamas vaikams „nuo 12 metų“. Jis yra skirtas suaugusiems, todėl ir žurnalas turėtų būti skirtas tik suaugusiems.

Kodėl moksliniai faktai apie penį turėtų būti skirti tik suaugusiems, o „50 neįprastų sekso judesių“, kuriuos išrinko vyrai, tinka ir vaikams, nežinia. „Apple“ to nekomentuoja.

Tai ne pirmas kartas, kai „Apple“ cenzūruoja, jos akimis, netinkamą turinį. Ji jau yra pašalinusi kelias knygas su erotiniais viršeliais iš „App Store“ parduotuvės. Maža to, kompanija nusprendė cenzūruoti aplikacijas, kuriose buvo galima pamatyti aptemptas trumpikes dėvinčius vyrus, nors moterys su ankštais bikiniais problemų nesukėlė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius