-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ išmaniųjų telefonų „iPhone 5C“ gamyba vėl sumažinta

„Biudžetiniai“ Apple išmanieji telefonai buvo laukiami su dideliu nekantrumu. Vis tik pasirodė, kad „iPhone 5C“ kaina nėra tokia jau maža. Greičiausiai dėl to vartotojų susidomėjimas šiuo išmaniuoju telefonu greitai atšalo.
Telefonai „iPhone 5C“
Telefonai „iPhone 5C“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Analitikai nusprendė, kad vangus vartotojų susidomėjimas „iPhone 5C“ privertė „Apple“ sumažinti šio produkto gamybą sumažinti 35 proc., lyginant su pirminiais planais. Dabar kalbama, kad gamyba nurėžta perpus.

Vis dėlto, šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis „MacRumors“, teigia, jog spalio mėnesį kompanija „Pegatron“ kasdien pagamindavo 320 tūkst. „iPhone 5C“, o lapkričio mėnesį gamyba sumažinta iki 80 tūkst. vienetų per dieną. Kitaip tariant, apimtys smuko net keturis kartus.

Kitas kontraktinis gamintojas – kompanija „Foxconn“ – savo planų nekeitė. Kompanija anksčiau ji surinkdavo apie 8-9 tūkst. išmaniųjų telefonų „iPhone 5C“, tokios apimtys išliko iki šiandienos. Tiesa, didinti šio išmaniojo telefono modelio gamybos neketinama.

Analitikų teigimu, vartotojų susidomėjimas „iPhone 5C“ gali atsigauti, tačiau dabar jie linkę primokėti kiek daugiau ir gauti „elitinį“ modelį „iPhone 5S“, kuris siūlo daug daugiau naujovių, nei „biudžetinė“ versija, kuri yra ne kas kita, o „iPhone 5“ su spalvotu korpusu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius