Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ pristatė naujus, net 70 proc. spartesnius „iMac“ kompiuterius

Šią savaitę Lietuvą turėtų pasiekti naujieji, žymiai spartesni kompanijos „Apple“ kompiuteriai „iMac“, rašoma pranešime spaudai.
Naujieji „iMac“ kompiuteriai
Naujieji „iMac“ kompiuteriai / „Apple“ nuotr.

Praėjusią savaitę pasauliui pristatyti „iMac“ kompiuteriai nuo šiol su naujos kartos keturių branduolių procesoriais, nauja grafika, sparčiąja „Thunderbolt“ jungtimi bei „FaceTime“ HD kamera. Teigiama, kad šie kompiuteriai tapo net 70 proc. spartesni. Kaip ir anksčiau, „iMac“ galima rinktis iš dviejų dydžių – 21.5 ir 27 colių įstrižainės.

Lietuvos „Apple“ produkcijos salonus „iDeal“ naujieji „iMac“ turėtų pasiekti šią savaitę. Planuojamos kainos mūsų šalyje nuo 4199 Lt už 21,5 colių ir nuo 5899 Lt už  27 colių įstrižainės ekraną turintį kompiuterį.

Kaip ir buvo tikėtasi, naujieji „iMac“ dabar yra siūlomi su „Intel Sandy Bridge“ procesoriais, AMD grafika, integruota kamera. Naujieji „Intel“ procesoriai turi integruotą operatyvinę atmintį, todėl darbas tapo greitesnis. Su ,,AMD Radeon“ aukštos raiškos vaizdo posistemiu naujasis „iMac“ turi galingiausią grafiką „viskas viename“ klasės kompiuteriuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius