Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apžvalga: virtualios realybės akiniai „Sony PlayStation VR“

„Sony PlayStation VR“ – ilgai laukti, vieni pirmųjų Lietuvos rinkoje pasirodę profesionalūs virtualios realybės akiniai. Pigiausi, sunkiausi ir patogiausi iš konkurentų, taip būtų galima apibūdinti apčiuopiamus šių akinių ypatumus.
sony-playstation-vr-lietuvos-rinkoje-pasirode-profesionalus-virtualios-realybes-akiniai
„Sony PlayStation VR“

Visa kita – paprasta – gausybę emocijų ir radikaliai kitokią žaidimų patirtį dovanojantis prietaisas. Panašu, kad skeptiškai į šią technologiją žiūri tik tie, kurie jos dar nebandė. O tai padaryti su „Sony PlayStation VR“ nereikia didelių investicijų, nes akiniai puikiai veikia juos prijungus prie standartinės PlayStation 4 žaidimų konsolės.

VIDEO: „Sony PlayStation VR“ – Lietuvos rinkoje pasirodę profesionalūs virtualios realybės akiniai

„Silpnesė PlayStation VR“ akinių pusė – susižavėjimo nekelianti raiška. Priklausomai nuo žaidimo grafikos bei spalvingumo, raiškos artefaktai kartais išmuša virtualybės suvokimą.

Specialūs belaidžiai PlayStation „move“ kontroleriai taip pat kartais pameta tikslumą, tad žaidžiant intensyvaus veiksmo žaidimus, teks pavargti, kol perprasite valdymo ypatumus. Nepaisant šių, vadinkime, mažmožių, „PlayStation VR“ yra neabejotinai sėkmingai žengtas žingsnis į naujos kartos žaidimų pasaulį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius