Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

ASUS pristatė naujos konstrukcijos ultramobilų kompiuterį verslui

Taivano technologijų kompanija ASUS pristatė nešiojamąjį kompiuterį „ASUSPRO P3540“ – kompaktišką, lengvą ir patvarų gaminį su 15 colių monitoriumi. Šiame į verslo vartotojus orientuotame gaminyje derinamas našumas ir patvarumas, rašoma pranešime spaudai.
„ASUSPRO P3540“ nešiojamasis kompiuteris
„ASUSPRO P3540“ nešiojamasis kompiuteris / Gamintojo nuotr.

Kompiuteris naudotojus turėtų sužavėti tuo, kad žada iki 16 valandų veikiantį akumuliatorių. Jame gali būti montuojami 8-os kartos „Intel“ procesoriai iki „Core i7“. 15,6 colių įstrižainės ekranas „NanoEdge“ išsiskiria itin siaurais apvadais, todėl mažesnio formato kompiuteryje matomas didesnis ekrano vaizdas. Be to, kompiuteris yra itin plonas ir sveria tik 1,7 kg, todėl patenkins maksimalaus mobilumo pageidaujančių naudotojų poreikius.

Ypač tvirtas P3540 yra išbandytas ir atitinka bei viršija rinkoje pirmaujančius ASUS patvarumo standartus. Kompiuterio konstrukcijoje numatytas integruotas internetinės vaizdo kameros privatumo skydelis. Unikalus lankstas „ErgoLift“ suteikia galimybę klaviatūrą pakreipti patogiu, rašymui ergonomišku kampu. Kompiuteryje yra ir atskira skaičių klaviatūra lengvesniam duomenų įvedinėjimui.

Ištvermė ir našumas ir patikimumas

P3540 energijos užtenka visai dienai. Papildoma didelės 70 Wh talpos baterija vienu įkrovimu gali veikti iki 16 valandų. Kompiuteryje gali būti komplektuojamas naujausias 8-os kartos „Intel“ Core i7“ procesorius ir dvigubas duomenų kaupiklis iš ypač greito SSD (iki 256 GB) ir didelės talpos HDD (iki 1 TB). Tokiu būdu užtikrinamas ir greitas reikalingiausios informacijos panaudojimas, ir didelė talpa milžiniškam dokumentų kiekiui.

P3540 gali pasigirti ir didele įvesties bei išvesties jungčių įvairove. Jame yra keturios USB jungtys, SD kortelių skaitytuvas, duomenims perduoti ir periferiniams įrenginiams prijungti skirtos HDMI, LAN ir VGA jungtys. Didesnio patikimumo solidžiai pagamintos jungtys yra išbandytos ir atlaiko daugiau nei 5000 prijungimų.

P3540 lankstas „ErgoLift“ išbandytas 50 000 atidarymo ir uždarymo ciklų ir ištvermingumo reikalaujančioje verslo aplinkoje. Jis gali atsilenkti net iki 180°. Tokiu būdu kompiuterį galima gulsčiai padėti ant stalo ir lengvai naršyti po ekraną.

Duomenų saugai užtikrinti kompiuteryje sumontuota kibernetinės saugos mikroschema TPM 2.0, pirštų antspaudų jutiklis ir Kensingtono užraktui skirtas lizdas, leidžiantis apsaugoti turtą tokiose viešose aplinkose, kaip parodos, mažmeninės parduotuvės ar oro uostai.

Anot gamintojo, P3540 yra itin tvirtas kompiuteris, atlaikęs pačius griežčiausius vidinius ASUS patikimumo bandymus: jis buvo mėtomas, trankomas, laistomas, laikomas ekstremaliomis žemo ir aukšto slėgio, temperatūros bei drėgmės sąlygomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius