-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aukščiausios klasės išmanusis telefonas su krokodilo oda už 3000 eurų

Olandijos bendrovė „Bellperre“, gaminanti „Premium“ klasės išmaniuosius telefonus, pristatė naują savo gaminį „Touch“. Naujiena siūlo aukštos kokybės medžiagas, didelį odos spalvų pasirinkimą ir individualaus graviravimo ant telefono galimybę.
Bellpere išmanusis telefonas Touch
Bellpere išmanusis telefonas Touch / Bellpere nuotr.

Išmaniojo telefono rėmas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno 316L, kuris dažnai naudojamas prabangiuose laikrodžiuose. Įrenginys yra padengtas oda, kurios spalvą galite pasirinkti iš 73 variantų. Oda gali būti buivolo arba krokodilo. Prietaiso ekraną, kaip jau tapo įprasta tokios klasės telefonuose, saugo safyro danga. Telefono dalis po ekranu, nepaisant to kad yra padengta oda, atpažįsta prisilietimus.

Telefono versija su buivolo oda kainuoja 2600 eurų, su krokodilo – 3000 eurų. 

Techniškai aparatas yra gana paprastas: 4.9 colių „AMOLED“ ekranas su 1280×720 pikselių rezoliucija, su 1,5 GHz keturių branduolių procesorius, 2 GB operatyviosios ir 48 GB vidinės atminties, 8 megapikselių pagrindinė ir 2 megapikselių rezoliucijos priekinė kameros. Palaikomi GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, NFC ir Wi-Fi 802.11 a/b/g/n ryšiai. Operacinė sistema – „Android“.

„Bellperre Touch“ gana didelis – 138х69,4х9,4 mm, taip pat sunkus – 166 gramai. Kita vertus, tikėtis išskirtinio patogumo ir lieknumo iš telefono, kuriame naudojamos tokios medžiagos, būtų naivu.

Telefono versija su buivolo oda kainuoja 2600 eurų, su krokodilo – 3000 eurų. Nemažai, bet palyginus su kitais šio segmento gamintojais, pavyzdžiui „Goldgenie“, tokia kaina už unikalų ir prabangų išmanųjį telefoną neatrodo didelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius