Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bing“ paieškos sistema apdoroja jau 30 proc. JAV užklausų

Dar prieš 3-5 metus interneto vartotojams žodis „paieška“ vienareikšmiškai asocijavosi su kompanijos „Google“ vardu. Bet dabar, panašu, padėtis kiek keičiasi, nes kompanijos „Microsoft“ sukurtas paieškos variklis „Bing“ vis labiau įsitvirtina rinkoje.
„Bing“ paieškos sistema
„Bing“ paieškos sistema / 15min.lt nuotr.

Kompanijos „Hitwise“ duomenimis, JAV kovo mėnesį „Bing“ pirmą kartą savo gyvavimo istorijoje peržengė 30 procentų paieškos užklausų ribą.

Svarbu paminėti ir tai, kad šis skaičius sumuojamas iš dviejų paieškos sistemų – pats Bing.com per kovo mėnesį apdorojo 14.32 proc., o dar 15.69 proc. paieškų atliko „Yahoo“ paieška, kurioje jau daugiau nei pusę metų veikia tas pats „Bing“ paieškos variklis.

Kalbant apie „Google“, šios milžinės situacija kiek komplikuojasi, pastebimas nors ir nežymus, bet gana pastovus kritimas – per kovo mėnesį buvo prarasta dar 2.2 proc. užklausų. Šiuo metu „Google“ paieškos užklausų dalis Amerikoje yra 64.42 proc.

Reikia pabrėžti, kad šie skaičiai aktualūs tik JAV. Daugumoje kitų šalių „Google“ toliau sėkmingai dominuoja ir nemato vargo.

Šaltinis: Mashable.com.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius