Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitė“ sumažino „BlackBerry“ paslaugų įkainius

Telekomunikacijų bendrovė „Bitė“ paskelbė sumažinusi paslaugų planų „BlackBerry“ išmaniesiems telefonams kainas. Taip pat kompanija artimiausiomis savaitėmis žada pristatyti „BlackBerry“ išmaniuosius telefonus bei paslaugas išankstinio apmokėjimo paslaugų vartotojams.
„Bitė Lietuva“
„Bitė Lietuva“ / Luko Balandžio nuotr.

„Nauja „BlackBerry“ paslaugų kainodara tęsia mūsų „Bitės“ išmaniųjų mokyklos idėją, nes dabar „BlackBerry“ įrenginiai ir paslaugos tapo prieinamos visiems. Šie telefonai yra gerai žinomi ir vertinami dėl itin greito el. pašto, galimybės bendrauti realiuoju laiku, pilnos klaviatūros ir saugumo. „Bitės“ salonuose įkurtose Išmaniųjų mokyklose vartotojai sužinos kaip nemokamai išbandyti „BlackBerry“ telefonus ir gaus patarimų kaip išnaudoti visas „BlackBerry“ galimybes už prieinamą kainą“, – sakė „Bitės Lietuva“ generalinis direktorius Chrisas Robbinsas.

„Platesniam vartotojų ratui norime pasiūlyti savo įrenginius ir paslaugas už priimtiną kainą, nes Lietuvos rinkoje matome didelį potencialą, – teigė „BlackBerry“ įrenginių gamintojos RIM direktorius Skandinavijos ir Baltijos šalims Hakanas Cronqvistas. – Prieš ketverius metus „Bitė“ pirmoji Lietuvoje pristatė „BlackBerry“ įrenginius ir paslaugas, šiandien „Bitės“ vartotojai gali rinktis iš plačios „BlackBerry 7“ išmaniųjų telefonų pasiūlos. Tikimės, kad nauji pasiūlymai iš „Bitės“ bus labai populiarūs išankstinio mokėjimo paslaugų vartotojų, jaunimo tarpe.“

Naujasis „Bitės“ „BlackBerry“ interneto planas „BlackBerry GO“ siūlo 200 megabaitų duomenų už 15 litų per mėnesį. Plano „BlackBerry Standard“ vartotojams už 30 litų mėnesinį mokestį bus suteikiamas 1 gigabaitas duomenų, o neribotą duomenų kiekį už 50 litų per mėnesį gaus „BlackBerry PRO“ plano vartotojai.

Mažesnes kainas galės rinktis ir esami klientai, naudojantys „BlackBerry“ telefonus.

„Bitės“ vartotojai galės naudotis ne tik naujais paslaugų planais, bet ir savaitę nemokamai išbandyti norimą „BlackBerry“ telefoną. Jį bus galima pasiimti „Bitės“ salone prieš tai užsiregistravus svetainėje Bite.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius