-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji laikrodžiai

Nuo įvairiausių programėlių naudojimo iki skambinimo ir SMS žinučių siuntimo – išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas stebina praktiškomis galimybėmis. Dalis įrenginių yra visiškai savarankiški įrenginiai, kuriems nereikia susijungti su telefonu, todėl gali praversti net ir kebliausiose situacijose. „Bitės Profai“ apžvelgė visus laikrodžius ir išrinko penkis geriausius tam, kad išsirinkti labiausiai atitinkantį poreikius būtų lengviau.
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji laikrodžiai
„Bitės Profai“ rekomenduoja: TOP 5 geriausi išmanieji laikrodžiai / Gamintojo nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame su pranešimo turiniu susipažinti lengviau:

  • „Galaxy Watch 4“ rasite naują operacinę sistemą „Wear OS“, patobulintą procesorių, patobulintą ekraną – komponentus, kurie „Samsung“ laikrodžiuose nekito nuo pat pirmojo „Galaxy Watch“;
  • „Huawei Watch 3 Pro“ – ne tik funkcionalus, bet ir stilingas įrenginys;
  • Dėl integruotų jutiklių „Samsung Galaxy Watch 3” leidžia atlikti elektrokardiogramą;
  • „Apple Watch Series 7“ laikrodžių ekranas – 20 proc. didesnis nei ankstesniuose modeliuose;
  • „Huawei Watch GT 2“ išsiskiria net iki dviejų savaičių laikančia baterija.

Daugiau apie tai, į kokius išmaniuosius laikrodžius rekomenduoja atkreipti dėmesį „Bitės Profai“, sužinokite toliau skaitydami šį straipsnį.

„Pastaraisiais metais išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas sparčiai auga, nes sparčiai daugėja juos nešiojančių žmonių. Kiekvienam tai greičiausias būdas gauti informaciją, atsakyti ir atmesti skambučius ar pranešimus nė neištraukiant mobiliojo iš kišenės. Nors šiuolaikiniai įrenginiai pasižymi daugybe naudingų funkcijų, ne kiekvienas jas išnaudoja. Todėl prieš įsigyjant naują laikrodį svarbu nuspręsti, kokių galimybių ir dizaino norite“, – sako „Bitės Profas“ Andrius Archangelskis.

Topas atnaujintas 2021 m. rugsėjį.

„Samsung Galaxy Watch 4 LTE” – populiariausias laikrodis dabar dar geresnis

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 4 | Watch 4 Classic apžvalga

Galaxy Watch 4“ yra vienas labiausiai per pastaruosius metus atsinaujinusių išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Jame rasite naują operacinę sistemą „Wear OS“, procesorių, ekraną ir dar begalę kitų atnaujinimų, kurie „Samsung“ laikrodžiuose nekito nuo pat pirmojo „Galaxy Watch“.

„Norintiems įsigyti laikrodį, svarbu žinoti, jog jo sujungimui su telefonu, reikalingas „Google“ paslaugų paketas, įdiegtas „Android“ telefonuose, išskyrus naujuosius „Huawei“ (nuo „Huawei P40“ serijos). Naujasis „Samsung“ laikrodis veikia kur kas sklandžiau nei ankstesni modeliai bei gali pasiūlyti daugiau populiarių programėlių“, – pasakoja „Bitės“ išmaniųjų įrenginių ekspertas. Tiesa, naujasis laikrodis negali būti susietas su „iPhone“ įrenginiais.

Galima rinktis iš dviejų skirtingų variantų: modernų, minimalistinį dizainą turinčio „Watch 4“ ir klasikinio dizaino „Watch 4 Classic“. Abu laikrodžiai vienas nuo kito skiriasi tik dizainu ir tuo, kad vienas turi skaitmeninį, kitas – fiziškai sukiojamą ratuką aplink ekraną.

„Galaxy Watch 4” turi viską, ką „Galaxy Watch 3“ ir dar daugiau. Mano nuomone, jis skirtas norintiems geriausio „Android“ savininkams prieinamo laikrodžio. Jis veikia itin greitai ir siūlo vieną didžiausių programėlių (tarp kurių – „Google Maps“ ir „YouTube Music“) asortimentą išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Be to, turi ir anksčiau rinkoje nematytų funkcijų, pavyzdžiui, atlieka kūno sudėties analizę“, – teigia A.Archangelskis.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Watch 3 LTE“ 40 mm ir 44 mm sužinosite šių laikrodžių aprašymuose.

„Huawei Watch 3 Pro LTE“ – naujos kartos „Huawei“ pasiūlymas

VIDEO: Huawei Watch 3 | Watch 3 Pro apžvalga

aujasis „Huawei“ gamintojo laikrodis – ne tik išmanus, bet ir stilingas. Apskritas ir preciziškai poliruoto titano korpusas atitinka prabangaus klasikinio laikrodžio dizainą, todėl suteikia ne tik prabangos, bet ir klasikinės elegancijos jausmą.

„Huawei Watch 3 Pro“ turi šviesų ir kontrastingą „AMOLED“ ekraną, kuris yra vienas didžiausių išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Jo ekrane patogiai rašysite SMS žinutes, tačiau tam reikės parsisiųsti programėlę. Svarbu paminėti ir naują laikrodžio valdymo būdą, kurio neturi senesni modeliai – sukiojamą bei paspaudžiamą karūnėlę dešinėje pusėje. Toks valdymas labai primena „Apple Watch“ laikrodžius, ir tai yra labai gerai, nes jis – itin patogus ir intuityvus“, – pasakoja „Bitės Profas“.

Įrenginyje integruota nauja „Huawei“ sukurta „Harmony OS“ operacinė sistema, dėl kurios laikrodis veikia kur kas sparčiau ir sklandžiau nei ankstesni gamintojo modeliai. Su nauja operacine sistema „Huawei“ žada ir didesnį programėlių pasirinkimą laikrodyje. Tiesa, šio straipsnio rašymo metu „Harmony OS“ vis dar siūlo ribotą jų kiekį, tačiau jų vis daugėja ir ateityje turėtume sulaukti puikaus programėlių asortimento.

Daugiau apie „Huawei Watch 3 Pro“ sužinosite šio laikrodžio aprašyme.

Kasdien susiduriame su užduotimis, kurias būtina atlikti. Tobulėjančių technologijų pagalba dabar tai padaryti galime greitai ir lengvai. Šiuolaikiniai išmanieji laikrodžiai taip pat tampa patogiais įrankiais, padedančiais atlikti kasdienes užduotis. „Bitės Profai“ dalijasi 5 išmaniųjų laikrodžių funkcijomis, kurios palengvins jūsų gyvenimą.

„Samsung Galaxy Watch 3 LTE” – telefonas ant riešo

VIDEO: Samsung Galaxy Watch 3 apžvalga

Samsung Galaxy Watch 3 LTE” siejasi su „Android“ ir „iOS“ telefonais, tačiau gali būti naudojamas ir be telefono. Jis leidžia skambinti ir priimti skambučius, siųsti ir gauti SMS žinutes. Taip pat naudoti internetą įvairioms programėlėms net tada, kai mobilusis toli nuo laikrodžio ir abu įrenginiai nėra susijungę „Bluetooth“ ryšiu.

„Nors laikrodis savo Išvaizda primena klasikinį laikrodį, tačiau funkcionalumu lenkia daugumą išmaniųjų konkurentų. Jis gali matuoti galybę sveikatingumo rodiklių, tokių kaip deguonies kiekis kraujyje, širdies ritmas, kraujospūdis. Taip pat leidžia atlikti elektrokardiogramą. Be to, aptinka žmogaus kritimą ir, jei reikia, iškviečia pagalbą. O tai reiškia, kad visuomet šalia savęs turėsite pagalbą“, – teigia A.Archangelskis.

Norėdami daugiau sužinoti, kuo naudingas elektrokardiogramos ir kraujospūdžio matavimas, peržiūrėkite „Bitės Profų“ parengtą vaizdo apžvalgą.

Ekspertas priduria, kad „Galaxy Watch 3 LTE” yra lengvesnis ir plonesnis už praėjusios kartos modelį, išsiskiria dideliu 1,4 colio ekranu ir odiniu dirželiu, kuris gali būti keičiamas. Iš daugybės siūlomų ekrano dizainų kiekvienas išsirinks patinkančius tam, kad priderintų ekraną ne tik prie laikrodžio, bet ir savo išvaizdos.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Watch 3 LTE“ 41 mm ir 45 mm sužinosite šių laikrodžių aprašymuose.

„Apple Watch Series 7” – didelės „Apple” ekosistemos dalis

VIDEO: Bigger screen. Epic durability. | Apple Watch Series 7 | Apple

„Apple“ teigimu, tai – kol kas patvariausias jų sukurtas laikrodis. „Apple Watch Series 7” technologijų gerbėjus stebina sklandžiu veikimu, itin greitu procesoriumi ir ryškiu „Retina OLED“ ekranu, kuris – net 20 proc. didesnis nei ankstesnės kartos modeliuose. Tad ekrane sutilps net 50 proc. daugiau teksto.

Sportuojantiems ypač patiks realiu laiku veikiantis aukščio matuoklis – altimetras. Tai reiškia, kad bėgantys, kopiantys į kalnus ar lipantys laiptais laikrodžio ekrane galės stebėti besikeičiantį aukštį ir kitus sporto rezultatams sekti svarbius rodiklius, tokius kaip greitis, atstumas ir pan.

„Kuriant šį laikrodį, daug dėmesio skirta ir sveikatos bei higienos funkcijoms. Jis automatiškai aptinka, kai savininkas plauna rankas ir paleidžia atgalinį laikmatį, kad veiksmas būtų atliktas kokybiškai. Įrenginys taip pat matuoja deguonies kiekį kraujyje“, – pasakoja „Bitės Profas“.

Mėgstantiems pramogas tikrai patiks „Apple“ programėlės, skirtos klausytis muzikos, tinklalaidžių ir audio knygų. „Apple Watch 7” apskritai turi didžiausią programėlių pasirinkimą iš visų išmaniųjų laikrodžių. Kad pramogomis būtų galima mėgautis kuo ilgiau, svarbu žinoti, kad laikrodis nuo 0 iki 80 proc. įsikrauna vos per 45 minutes.

Dėl sklandžiai veikiančios ekosistemos, „Apple Watch 7“ – geriausias pasirinkimas „Apple“ produktų gerbėjams. Įrenginį, turintį platų apyrankių pasirinkimą, lengvai suporuosite su „iPhone 6s“ ir naujesniais „iPhone“ mobiliaisiais, tačiau negalėsite susieiti su „Android“ telefonais.

BITĖS asortimente šio laikrodžio neturime, tačiau galite rinktis iš daugybės kitų modelių.

„Apple“, kaip ir kasmet, renginio metu pristatė rudens sezono naujienas. Dienos šviesą pagaliau išvydo naujoji „iPhone 13“ įrenginių serija. Taip pat pristatyti ir naujosios kartos „iPad“ ir „iPad mini“ planšetiniai kompiuteriai bei „Apple Watch“ išmanieji laikrodžiai. Plačiau svarbiausias „Apple“ renginio naujienas aptaria „Bitės Profai“.

Visus „Apple“ gerbėjus, nekantraujančius įsigyti naujuosius įrenginius, kviečiame užsiregistruoti ir sužinoti „Bitės“ pasiūlymus pirmiesiems!

„Huawei Watch GT 2“ – itin ilgai laikanti baterija ant jūsų riešo

VIDEO: HUAWEI Watch GT 2 #ExploreMore

Sparčiai populiarėjant išmaniesiems laikrodžiams, daugelis žmonių kas vakarą krauna tiek telefoną, tiek išmanųjį laikrodį. Gera žinia ta, kad turintiems „Huawei Watch GT 2“ to daryti tikrai nereikės. Jo baterija laiko net iki dviejų savaičių.

„Nepaisant puikiai laikančios baterijos, pats laikrodis atrodo išties žavingai. Jis – minimalaus dizaino, lengvai keičiamais dirželiais (nuo odinio iki nerūdijančio plieno), tad lengvai pritaikomas prie skirtingos aprangos. Papildomo žavesio prideda ir apvalus OLED ekranas“, – sako „Bitės Profas“.

„Huawei Watch GT 2” taip pat puikus pagalbininkas sportuojantiems. Dėl „TruSeen” funkcijos šis laikrodis itin tiksliai matuoja jūsų širdies ritmą tiek ramybės būsenoje, tiek aktyvios veiklos metu. Be to, su šiuo laikrodžiu galėsite patogiai atsiliepti į skambučius (didesniuoju 46 mm modeliu).

Išmanusis laikrodis, kurio nereikia krauti kasdien – jei ieškote tokio laikrodžio, tuomet „Huawei Watch GT 2“ jums bus kaip tik. Be to, jis siūlo ir daugybę išmaniesiems laikrodžiams būdingų funkcijų, tokių sveikatos rodiklių sekimas ir treniruočių režimai.

Išmanusis laikrodis, kurio nereikia krauti kasdien – jei ieškote tokio laikrodžio, tuomet „Huawei Watch GT 2“ jums bus kaip tik. Be to, jis siūlo ir daugybę išmaniesiems laikrodžiams būdingų funkcijų, tokių sveikatos rodiklių sekimas ir treniruočių režimai.

Daugiau apie „Huawei Watch GT 2“ sužinosite šio laikrodžio aprašyme.

Daugiau apie išmaniuosius laikrodžius galite sužinoti iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“, o per karantiną specialistai konsultuoja internetu. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius