Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Cgates“ pristatė naujus teminius paslaugų paketus

Televizijos ir interneto paslaugų tiekėja „Cgates“ pristatė naują paslaugą „Rinkis ir keisk“, leidžiančią klientams patiems pasirinkti, kokius TV kanalus jie nori matyti ir nemokamai keisti į kitus, neužsisakant jokio bazinio paketo. Jiems siūlomos 9 teminės kanalų grupės, kurias klientai gali kombinuoti ir keisti pagal savo poreikius, rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.
Kaune atvėrė duris modernizuotas „Cgates“ klientų aptarnavimo skyrius
„Cgates“ klientų aptarnavimo skyrius / „Cgates“ nuotr.

„Iki šiol rinkoje nusistovėjusi praktika siūlyti bazinį TV kanalų paketą, kurį galima papildyti keliomis papildomomis grupėmis. Mes žengėme dar vieną žingsnį: renkantis paslaugą „Rinkis ir keisk“ bazinio kanalų paketo nelieka ir klientas gali pats nuspręsti ką nori matyti bei laisvai pasikeisti į kitus kanalus, jei tik atsiranda toks poreikis“, – sako Tomas Burovas, „Cgates“ komercijos direktorius.

Pavyzdžiui, „Rinkis ir keisk“ paslaugos klientai vieną mėnesį galės žiūrėti tik pažinimo ir filmų kanalus, o visų kitų neaktualių kanalų (pvz., žinių, vaikų ar rusiškų) nematys. Kitą mėnesį – vykstant sporto renginiams – galės pasikeisti į sporto kanalų grupę.

„Cgates“ klientai gali rinktis iš aštuonių kanalų grupių: filmų, sporto, žinių, laisvalaikio, pažinimo, vaikų, rusiškų ir pasaulio, o lietuviškų kanalų grupė yra dovanojama visiems.

Priklausomai nuo pasirinkto plano, vartotojai gali rinktis matyti vieną (Planas 1), dvi (Planas 2), tris (Planas 3), penkias (Planas 5) ar visiškai visas kanalų grupes (Planas Visi) ir jas nemokamai keisti kiekvieną mėnesį.

Kartu su naujaisiais planais klientai papildomai gaus interneto prieigą (Planai 1-2-3 – iki 300 MB/s; su likusiais planais – iki 600 MB/s) bei išmanios TV privalumus – TV įrašus, videoteką, karaoke ir kitas išmanias funkcijas.

Pasirašius 24 mėn. sutartį Planas 1 kainuos 14,90 Eur/mėn, Planas 2 – 19,90 Eur/mėn., Planas 3 – 23,90 Eur/mėn., Planas 5 – 29,90 Eur/mėn., o Planas Visi – 34,90 Eur/mėn.

Pasak T.Burovo, tokios galimybės Baltijos šalyse iki šiol nebuvo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius