-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Citadele“ bankas kartu su partneriu „WoraPay“ kurs mobiliąją piniginę

„Citadele“ bankas ir bendrovė „WoraPay“ sudarė partnerystę, pagal kurią bus kuriama „Citadele“ banko mobilioji piniginė banko klientams atsiskaityti restoranuose, degalinėse ir kituose fiziniuose atsiskaitymo už prekes ir paslaugas taškuose, naudojant „WoraPay“ infrastruktūrą.
„WoraPay“ mobiliųjų mokėjimų programėlė
„WoraPay“ mobiliųjų mokėjimų programėlė / Worapay.com iliustr.
Temos: 1 Bankas

Realizavus šį mobiliosios piniginės sprendimą, banko klientai galės atsiskaityti išmaniuoju telefonu tiesiai iš savo banko sąskaitos. Vartotojui toks atsiskaitymo būdas nieko nekainuos, tačiau ženkliai pagreitins atsiskaitymo už pirkinius procesą.

„Tokiu būdu iš esmės praplečiama banko sąskaitos sąvoka ir jos panaudojimo galimybės. Stengiamės savo klientams suteikti daugiau mobilumo ir naujų galimybių, nes tokia priemonė leis sutaupyti laiko prekybos vietose ar, pavyzdžiui, restoranuose nereikės ilgai laukti sąskaitos pietų metu“, – sako „Citadele“ banko Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Andrius Bernotas.

„WoraPay“ yra didžiausias infrastruktūros tiekėjas mobilioms piniginėms Baltijos šalyse. 2014 m. pradžioje šiuo sprendimu naudosis 5–6 mobiliosios piniginės: bankai, finansinės institucijos, ir kt. Žiniasklaidoje jau skelbta, kad Mokėjimai.lt mobilioji piniginė „PaySera“ taip pat sukirto rankomis su „WoraPay“. Šiuo metu Baltijos šalyse „WoraPay“ infrastruktūra gali naudotis 2,1 mln. klientų, kurie turi bankų mobiliąsias pinigines arba mokėjimo korteles, susietas su mobiliomis piniginėmis.  

„Citadele“ banko mobilioji piniginė pasirodys 2014 m. pirmąjį pusmetį. Naudojant ją bus galima atsiskaityti maždaug 300 prekybos vietų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Praėjusią savaitę bankas „Danske Bank“ paskelbė, kad, bendradarbiaudamas su mobiliąja pinigine „Mokipay“, pradeda teikti mobiliųjų mokėjimų paslaugą. Banko klientai gali telefonu nemokamai pervesti pageidaujamą sumą kitam vartotojui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius