Dabar populiaru
15min ŽIŪRĖK
Publikuota: 2015 sausio 1d. 21:52

Dar viena priežastis peržiūrėti „Facebook“ nustatymus

Facebook
Scanpix nuotr. / Facebook

Tie, kas naudojasi „Facebook“, greičiausiai žino funkciją, leidžiančią nuo laiko juostos paslėpti nepatinkančias nuotraukas ar vaizdo įrašus arba nuo nuotraukų nuimti žymę. Pasirodo, jūsų draugai gali matyti ir paslėptas nuotraukas – tiek žiūrėdami jūsų profilį, tiek ir savo naujienų sraute, jei tik turi programėlę „Picturebook“.

„Picturebook“ galima įsigyti „Chrome“ aplikacijų parduotuvėje, praneša independent.co.uk.

Šis „Google Chrome“ papildinio plėtinys visus paslėptus įrašus leidžia matyti nepažeisdamas privatumo nuostatų, nes tų nuotraukų, kurios pažymėtos kaip privačios, nerodo – rodomos tik paslėptos nuotraukos ar įrašai.

Taigi jeigu iš savo laiko juostos paslepiate įrašą ir jūsų nustatymai leidžia kitiems jus pažymėti nuotraukose, o nuotraukos gali būti matomos viešai, „Picturebook“ turintis draugas jūsų profilyje matys paslėptas nuotraukas.

Tai dar viena priežastis peržiūrėti savo „Facebook“ privatumo nustatymus, apie kuriuos per pastaruosius kelerius metus buvo gausiai kalbėta.

Jeigu norite būti tikri, kad niekas naujienų sraute nematys pažymėtų nuotraukų, kuriose esate jūs, geriau nuimkite žymes, o ne slėpkite nuotraukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis

Metas rinktis

Naviguok į ateitį

Laikas iškylai

Vyrų mados savaitė

Venecijos meno bienalė

Dream 2 Drive

Parašykite atsiliepimą apie Mokslas.IT