Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl įsivėlusios klaidos dalis „Tele2“ klientų pirmadienio rytą buvo palikti be ryšio

Mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ klientai redakciją informavo apie ryšio sutrikimus – jie teigia negalintys nei paskambinti, nei išsiųsti SMS žinučių, nei naudotis mobiliuoju internetu. Bendrovės atstovai informavo, kad daliai klientų galimybė naudotis paslaugomis buvo apribota dėl įsivėlusios klaidos.
„Tele2“
„Tele2“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ryšys Tele2

„Maždaug tūkstančiui žmonių, kurie naudojasi paslaugomis pagal sutartį, buvo neteisingai užblokuoti pokalbiai pritaikius kredito limitą. Šie klientai iš kitų numerių pradėjo skambinti klientų aptarnavimo numeriu 117, o mūsų operatoriai tuo metu nebuvo pasiruošę priimti tokio didelio kiekio užklausų, todėl laikinai sutriko jo veikla“, – teigė „Tele2“ korporacinės komunikacijos direktorius Baltijos šalims Andrius Baranauskas.

Jis pridūrė, kad šiuo metu klientams, kuriems per klaidą buvo pritaikytas kredito limitas, paslaugų teikimas atkuriamas. Tikimasi, kad problema bus išspręsta per valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius