Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dell“ monitoriai ir nešiojamieji kompiuteriai – produktyviam darbui ir puikiai žaidimų patirčiai

Žvilgtelėkime į šios vasaros ir rudens „Dell“ naujienas: du monitorius, kurie nuotolinį darbą pavers dar malonesniu, o žaidimų mėgėjams suteiks dar daugiau neįtikėtinų akimirkų. Ir, žinoma, naujausias puikiai pažįstamų „Dell“ nešiojamųjų kompiuterių asortimentas – XPS serija, kuri atitiks kiekvieno poreikius!
Dell 27 Curved Gaming (S2721HGF) monitorius
Dell 27 Curved Gaming (S2721HGF) monitorius / Partnerio nuotr.

„Dell S-series“ monitoriai: akiai patrauklaus dizainas ir išlenktas itin ryškus 4K ekranas

„Dell“ gali pagrįstai didžiuotis savo itin kokybiškais monitoriais, ir jos naujieji „S-series“ modeliai ne išimtis. Šiandien nemažai žmonių dirba iš namų, todėl vis dažniau renkasi išorinius monitorius, kuriuos būtų galima prijungti prie darbinių nešiojamųjų kompiuterių – tai leidžia susikurti kompaktišką namų biurą, nes mažas nešiojamojo kompiuterio ekranas pakeičiamas daug patogesniu, didesniu, plačiaekraniu monitoriumi.

Naujoji „Dell“ monitorių serija pasižymi plačiu dizaino ir ekrano raiškų pasirinkimu, įvairia spalvine gama ir nepakartojamomis produktyvumo galimybėmis nepaisant to, ar monitoriai bus skirti darbui, ar žaidimams. Vasaros pabaigoje prekyboje pasirodę trys nauji „S-series“ modeliai, iš kurių du – 4K versijos, sužavės kiekvieną. Ekrano įstrižainės – nuo 27 iki 32 colių, o monitoriai – naujo dizaino ir su stilinga platinos spalvos apdaila.

Partnerio nuotr./Dell 32 Curved 4K (S3221QS) monitorius
Partnerio nuotr./Dell 32 Curved 4K (S3221QS) monitorius

Pirmasis iš trijų modelių – „Dell 32 Curved 4K“ (S3221QS) monitorius su išlenktu 4K raiškos ekranu. Siekiant vartotojams suteikti dar daugiau patogumo ir vizualinio komforto, šiame modelyje įdiegta ekrano aukščio reguliavimo ir pavertimo opcija, taip pat jį galima montuoti ant sienos – tam pravers 100 × 100 mm VESA standartą atitinkantis tvirtinimo mechanizmas.

Vienas įspūdingiausių „Dell S3221QS“ aspektų, be jau minėtos 4K raiškos, – tai jo ekranas, kuris apima neįtikėtiną 99 % sRGB ir 90 % DCI-P3 spalvinės gamos diapazoną. Tad itin natūraliai atrodančios ir tiksliai atvaizduojamos spalvos puikiai tiks tiek žaidimams, tiek internetinėms transliacijoms, tiek ir darbui su nuotraukomis bei vaizdine medžiaga.

27 colių Full HD išlenktas žaidimų monitorius, pasižymintis itin drąsiu, novatorišku dizainu

Kiti du „Dell“ monitoriai skirti norintiems pasinerti į nepakartojamą žaidimų pasaulį. Šie 27 colių įstrižainės monitoriai (vienas – tradiciškai plokščiu, o kitas – išlenktu ekranu) išsiskiria itin sparčia skleistine, taip pat palaiko NVIDIA ir AMD adaptyvias sinchronizavimo technologijas.

Žaidimų gerbėjams skirtas išlenktas „Dell 27 Curved Gaming“ (S2721HGF) monitorius turi 27 colių Full HD ekraną, kurio nepakartojamai ryškus vaizdas tučtuojau įtrauks į virtualią žaidimo erdvę. 1500R išlenktas ekranas užtikrina dar realistiškesnį vaizdą ir aštresnį vizualinį pojūtį; įdiegta VA matrica siūlo itin aukštą 144 Hz skleistinę, ekrano reakcijos laikas – 4 ms (GTG) su nepakartojamu MPRT (Motion Picture Response Time) rodikliu, kuris siekia vos 1 milisekundę.

Partnerio nuotr./Dell 27 Curved Gaming (S2721HGF) monitorius
Partnerio nuotr./Dell 27 Curved Gaming (S2721HGF) monitorius

„Dell S2721HGF“ – tai „AMD FreeSync Premium“ palaikantis monitorius, kuris suderinamas ir su „NVIDIA G-Sync“ technologija. Šis siaurus rėmelius iš trijų ekrano pusių turintis monitorius taip pat pasižymi dizaino elementais, būdingais žaidėjams skirtiems modeliams – S2721HGF nugarinėje dalyje yra kelios papildomos ventiliacinės angos, leidžiančios efektyviai pašalinti šilumą. Siaurėjantis monitoriaus stovas leidžia reguliuoti ekrano aukštį ir pavertimo laipsnį.

Partnerio nuotr./Dell 27 Curved Gaming (S2721HGF) monitorius
Partnerio nuotr./Dell 27 Curved Gaming (S2721HGF) monitorius

Dėl VA matricos „Curved Gaming S2721HGF“ monitorius užtikrina 350 cd/m2 ryškumo ir 3000:1 kontrasto lygį, taip pat gali atvaizduoti 83 % NTSC CIE 1976 spalvinės gamos. Įdiegti du HDMI 1.4 lizdai, viena „DisplayPort 1.2“ jungtis, taip pat 3,5 mm garso išvestis ausinėms. Monitoriaus nustatymų meniu leidžia aktyvinti tokias parinktis kaip laikmatis, kadrų per sekundę (FPS) skaičius, taip pat pagerinti matomumą žaidimuose su tamsiu fonu, naudojant funkciją „Dark Stabilizer“.

Europos Sąjungos vartotojams siūloma 5 metų garantija. Jei reikalingas remontas, „Dell“ savo monitorių pirkėjams siūlo „Next business day“ garantinės priežiūros galimybę, o „U-series“ ir „P-series“ monitorių savininkams prieinama „Dell Premium“ ekranų garantinė priežiūra.

Atnaujinti „Dell XPS“ nešiojamieji kompiuteriai

„Dell XPS“ nešiojamųjų kompiuterių linija nuolat žavi estetišku dizainu – naujieji serijos modeliai toliau laikosi šios puikios tradicijos. Naujokų asortimentą sudaro trys modeliai: flagmanas XPS 13 9300, premium klasės darbo stotis XPS 15 9500 ir itin mobilus XPS 17 9700. Visi trys yra berėmiais ekranais, kurių raiška gali siekti 4K. Nešiojamieji kompiuteriai taps idealiu pasirinkimu tiems, kurie programuoja, dirba su skaičių lentelėmis, užsiima grafiniu dizainu, fotografija, vaizdinės medžiagos kūrimu ir redagavimu.

17 colių įstrižainės ekraną turintis flagmanas XPS 17 9700 kaip parinktį gali pasiūlyti „NVIDIA GeForce RTX“ grafinį procesorių, palaikantį spindulių trajektorijos (Ray Tracing), dirbtinio intelekto ir naujos kartos vaizdinės medžiagos kūrimo technologijas. Specialūs spindulių trajektorijai apdoroti pritaikyti grafinio procesoriaus branduoliai leidžia atvaizduoti itin realistišką apšvietimą, šešėlius ir atspindžius. Neįtikėtinai galingi 10 kartos „Intel Core“ procesoriai ir iki 64 GB operatyvios atminties šiam nešiojamajam kompiuteriui suteikia galimybę dirbti su beprecedentėmis apkrovomis. O į „Intel WiFi 6“ mikroschemų rinkinį integruotas „Killer™ AX1650“ leidžia pasiekti iki 3 kartų didesnę belaidžio ryšio spartą.

Antrasis naujokas – 15 colių XPS 15 9500. Tai premium klasės mobili darbo stotis su galingu 10 kartos „Intel Core“ procesoriumi ir „NVIDIA GeForce GTX 1650Ti (Max-Q)“ vaizdo plokšte. Sistemos spartos užteks verslo atstovams, vaizdinės medžiagos kūrėjams ir redaktoriams, taip pat inžinieriams, o ką jau kalbėti apie tuos, kuriems reikalinga galinga multimedijos sistema ar atsipalaiduoti padedantis žaidimų kompiuteris. Šių metų XPS 15 gavo 16:10 „InfinityEdge“ ekraną su 100 % „Adobe RGB“ spalvinės gamos palaikymu, moderniausius garsiakalbius ir WEB kamerą.

Partnerio nuotr./XPS 15 9500 nešiojamasis kompiuteris
Partnerio nuotr./XPS 15 9500 nešiojamasis kompiuteris

Abiejuose modeliuose įdiegta klaviatūra su LED pašvietimu, anglies pluošto apdaila, taip pat erdvinio garso garsiakalbiai. XPS 15 matmenys – 344 × 230 × 18 mm, lengviausia modifikacija sveria 1,81 kg. XPS 17 matmenys – 374 × 248 × 20 mm, svoris – nuo 2,11 kg. Abu gali turėti Full HD arba jutiklinį 4K ekraną.

Partnerio nuotr./XPS 17 9700 nešiojamasis kompiuteris
Partnerio nuotr./XPS 17 9700 nešiojamasis kompiuteris

Dažnai keliaujantiems žmonėms, kuriems reikalingas ne tik mobilus, bet ir galingas nešiojamasis kompiuteris, „Dell“ gali pasiūlyti naująjį XPS 13 9300. Nuo šiol iš visų keturių pusių itin siaurą rėmelį turintis „InfinityEdge“ ekranas leidžia atvaizduoti 6,8 proc. daugiau vizualinės informacijos. Negana to, nešiojamojo kompiuterio korpusas susiaurėjo 2 proc., palyginti su pirmtaku, todėl ekrano ploto ir korpuso ploto santykis sudaro neįtikėtinus 91,5 proc. Galingas 10 kartos „Intel Core“ procesorius leidžia mėgautis pramogomis, nepaisant plono ir lengvo nešiojamojo kompiuterio korpuso. Naujausia „Intel® Iris® Plus“ grafikos posistemė – tai didžiulis žingsnis į priekį žaidimų, internetinių transliacijų ir kūrybos srityse. Naujoji grafika leidžia šiam itin mobiliam įrenginiui atkurti tikrovišką, detalų ir ryškų vaizdą.

XPS 13 9300 baterijos darbo laikas gali būti neįtikėtinas – iki 18 val. 49 min. su Full HD+ modeliais, kai dirbama su „Word“ arba „Excel“ programomis, taip pat iki 11 val. 51 min., naudojant „Netflix“. Netgi Ultra HD (4K) versijos baterijos darbo laikas yra įspūdingas: iki 12 val. 13 min., dirbant su biuro programomis, ir iki 8 val. 27 min., žiūrint „Netflix“. SSD kaupiklis (maksimali talpa – 512 GB) leis operacinei sistemai pasileisti itin sparčiai, o iki 16 GB galinti siekti operatyvinės atminties talpa patenkins net ir pačių reikliausių programų poreikius.

Taip pat šios trijulės gretas papildys du XPS 13 serijos naujokai – XPS 9310 ir „2-in-1“ versija. Abu modeliai gavo 11 kartos „Intel Tiger Lake“ procesorius ir pasižymi dar spartesne atmintimi – nuo šiol LPDDR4x veiks 4267 MHz dažniu. Abu nešiojamieji kompiuteriai palaiko „Thunderbolt 4“, turi „Intel Xe“ grafikos posistemę. Be to, „XPS 13 9310 2-in-1“ gavo „Intel Evo“ sertifikatą, kuris numato, kad nešiojamasis kompiuteris geba greitai įkrauti bateriją, iš miego režimo prabusti ne lėčiau kaip per sekundę, Full HD modelių baterijų darbo laikas turi siekti 9 val. ir ilgiau.

Partnerio nuotr./XPS 9310 2-in-1 nešiojamasis kompiuteris
Partnerio nuotr./XPS 9310 2-in-1 nešiojamasis kompiuteris

Aparatinės įrangos pagrindą sudaro 11 kartos „Intel Tiger Lake“ procesoriai, pradedant „Intel Core i3-1115G4“ ir baigiant „Core i7-1165G7“, iki 32 GB LDDR4x operatyviosios atminties, iki 2 TB talpos PCIe SSD duomenų kaupiklis, erdvinio garso garsiakalbiai su palaikoma „Waves MaxxAudio Pro“ technologija. Įjungimo mygtuke integruotas pirštų atspaudų jutiklis, belaidį ryšį užtikrina „Killer Wi-Fi 6“ (sukurtas tiek „Intel“, tiek „Qualcomm“ sprendimų pagrindu) ir „Bluetooth 5.1“.

„XPS 13 9310 2-in-1“ turi 13,4 colio jutiklinį „InfinityEdge“ 16:10 ekraną, kuris gali būti su FHD+ (1920 × 1200) arba „UltraSharp 4K UHD+“ (3840 × 2400) raiška. Siauresni rėmeliai ir kompaktiškesnis korpusas leido padidinti ekrano ploto ir korpuso ploto santykį 7 procentais. Pats ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 6“ danga. Abu naujieji XPS 13 bus siūlomi dviejų spalvų korpusais – platinos sidabro arba šerkšno atspalvio.

Visa naujoji XPS 2020 metų linija bus prieinama dar tvaresnėse pakuotėse, kurioms gaminti naudojamas iš vandenynų surinktas ir perdirbtas plastikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius