Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiųjų miestų viešojo transporto tvarkaraščiai – nemokamose „iPhone“ programėlėse

Šiandien išleistos keturios viešojo transporto tvarkaraščių peržiūros mobiliosios programėlės „Stops Vilnius Lite“, „Stops Kaunas Lite“, „Stops Klaipėda Lite“ ir „Stops Panevėžys Lite“. Nemokamos programėlės veikia mobiliuosiuose telefonuose „iPhone“, muzikos grotuvuose „iPod touch“ bei kompiuteriuose „iPad“.
Nemokamos programėlės leidžia pasitikrinti viešojo transporto tvarkaraščius.
Nemokamos programėlės leidžia pasitikrinti viešojo transporto tvarkaraščius. / Stops.mobi nuotr.

Programėlėmis galima peržiūrėti miesto eismo tvarkaraščius, surasti norimą transporto stotelę pagal pavadinimą arba vietą žemėlapyje, taip pat – naudojant GPS sužinoti, kokios transporto stotelės yra netoliese. Programėlės platinamos su eismo tvarkaraščiais ir detaliu miesto žemėlapiu.

Programėlės taupo viešojo transporto keleivių laiką ir pinigus: jos yra specialiai pritaikytos naudoti mobiliajame įrenginyje, taip pat veikia daug greičiau už tvarkaraščių tinklalapį, nes veikimui nenaudoja mobiliojo interneto ryšio. Kiekviena programėlė pati automatiškai atsinaujina turimus eismo tvarkaraščius internetu. Galima nustatyti, kad tvarkaraščių atnaujinimas vyktų tik tada, kai įrenginys yra prisijungęs prie „WiFi“ tinklo, taigi viešojo transporto keleiviui nebūtina mokėti už interneto ryšį mobiliajame įrenginyje.

Išleistos programėlės naudingos lietuviams, pageidaujantiems pasiekti norimą viešojo transporto informaciją greičiau bei patogiau, ir miestų svečiams iš užsienio, nenorintiems mokėti sąlyginai didelės kainos už tarptinklinį duomenų ryšį (angl. roaming).

Galima pasirinkti tarp dviejų kiekvienos programėlės versijų: nemokamos, su kuria pateikiamas eismo tvarkaraščių peržiūros, stotelės paieškos ir integruoto žemėlapio funkcionalumas, ir mokamos, kuri papildyta geriausio maršruto tarp dviejų transporto stotelių paieška bei galimybe pasižymėti dažniausiai naudojamus eismo tvarkaraščius. Mokama kiekvienos programėlės versija kainuoja 1,59 euro (apie 5,49 Lt).

Daugiau informacijos apie visas keturias programėles: Stops.mobi/iphone/.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius