-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviekranis „LG DoublePlay“ debiutuos lapkričio 2 dieną

Prieš pusantros savaitės internete pasirodė informacija apie „slider“ tipo „Android“ išmanųjį telefoną „LG DoublePlay“, o kiek vėliau jį oficialiai anonsavo operatorius „T-Mobile“, tačiau tuo metu nebuvo pranešta šio įrenginio pasirodymo rinkoje data.
Išmanusis telefonas „LG DoublePlay“
Išmanusis telefonas „LG DoublePlay“ / LG nuotr.

Ir štai dabar ta pati „T-Mobile“ paviešino ne tik detalias charakteristikas, tačiau ir pasirodymo rinkoje datą – lapkričio 2 diena.

„Android 2.3 Gingerbread“ pagrindu dirbsiantis telefonas turi išstumiamą QWERTY klaviatūrą ir kelis sensorinius ekranus: pagrindinis – 3,5 colio įstrižainės, pagalbinis – 2 colių. Pastarasis yra ant išstumiamos dalies ir dalina QWERTY klaviatūrą pusiau. Pagalbiniame ekrane bus rodomos aplikacijų ikonos, tai leis greitai pereiti nuo vienos programos prie kitos.

Iš kitų aparatinių specifikacijų galima paminėti 1 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon“ procesorių, 5 mln. tšk. raiškos kamerą su automatiniu fokusavimu, LED blykste ir didelės raiškos 720p vaizdo įrašymo galimybe. Įrenginys palaikys HSPA+, „Wi-Fi“, „Bluetooth“ ir GPS.

Beje, daugeliui gali kilti daug klausimų, ar tokiam įrenginiui užteks 1500 mAh talpos baterijos ilgesniam darbui autonominiu režimu, tačiau tai sužinosime tik po „LG DoublePlay“ debiuto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius