Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ atstovė: „Google+“ nėra mūsų konkurentas

Lietuvoje viešinti socialinio tinklo „Facebook“ atstovė Elizabeth Linder teigia, kad naujasis „Google“ socialinis projektas „Google+“ nėra jų konkurentai. „Mes dirbame konkuruodami patys su savimi“, – interviu 15min.lt sakė E.Linder.
„Facebook“
„Facebook“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Facebook“ valstybinės politikos specialistė visą trečiadienį praleido Lietuvoje vykstančioje konferencijoje „Technologijų stovykla“ (angl. „TechCamp“), todėl spėjo tik užmesti akį į naująjį „Google“ produktą. „Mačiau, tačiau visą dieną buvau konferencijoje, todėl pati jo dar neišbandžiau“, – sakė ji.

Asmeninio archyvo nuotr./„Facebook“ valstybinės politikos specialistė Elizabeth Linder.
Asmeninio archyvo nuotr./„Facebook“ valstybinės politikos specialistė Elizabeth Linder.

Moteris teigė nemananti, kad „Google+“ kelia kokią nors grėsmę socialiniam tinklui „Facebook“. Tuo pačiu ji pabrėžė vertinanti naujas idėjas, ypač technologijų srityje. „Socialinė erdvė internete yra ganėtinai naujas dalykas. Manau, kad čia yra pakankamai vietos inovacijoms ir naujoms idėjoms. Inovacijos skatina kūrybiškumą, suteikia galimybę žmonėms rinktis skirtingus produktus, derinti skirtingas paslaugas“, – teigė E.Linder.

Paklausta, ką „Facebook“ mato kaip didžiausius konkurentus, pašnekovė teigė, jog kompanija neieško konkurentų. „Mes dirbame konkuruodami patys su savimi tam, kad galėtume pasiūlyti žmonėms geriausią produktą. Taigi bet ką darydami mes visada grįžtame prie savo pagrindinės misijos – suteikti žmonėms įrankius, kurie padeda dalintis ir taip sujungti pasaulį bei padaryti jį atviresnį. Visa, ką mes darome, remiasi šia misija ir mūsų vertybėmis. Dėl to mes dirbame kiekvieną dieną“, – sakė E.Linder.

Daugiau informacijos apie naująjį socialinį projektą „Google+“ galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius