Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ kai kuriems vartotojams ėmė siūlyti, ką rašyti naujienų sraute

Kartais būna dienų, kai mintys tiesiog nelenda į galvą ir jas išdėstyti sekasi ne taip, kaip norėtume. „Facebook“ sugalvojo padėti – socialinio tinklo vartotojai užsienyje skelbia, kad socialinis tinklas ėmė teikti temų pasiūlymus. Ir tai visiškai neatrodo gera idėja.
„Facebook“
„Facebook“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Social Times“ pranešė, kad kai kurie vartotojai prie būsenos atnaujinimų eilutės ėmė matyti temų pasiūlymus, kaip #NationalPeanutButterCookieDay, #WorldBikeNakedDay, ar #LovingDay.” (Nacionalinė riešutų sviesto sausainėlių diena, pasaulio dviračių nuogalių diena, meilės diena).

Šis sumanymas neatrodo patrauklus – žmonės „Facebook“ naudoja tam, kad išreikštų tai, kas šauna į galvą, o ne tai, apie ką siūloma kalbėti.

Kitam vartotojui įrašo lange buvo primenama apie krepšinio rungtynes – „The Cavaliers“ are playing today. What's on your mind?“ Iš įrašų galima spėti, kad „Facebook“ seka vartotojų komentarus ir vėliau pagal juos pasiūlo temas įrašams.

Tikėtina, kad „Facebook“ svarsto apie tokį atnaujinimą visiems ir pasirinkusi keletą vartotojų tikrina jų reakciją.

Vis dėlto, kaip skelbia Thenextweb.com, šis sumanymas neatrodo patrauklus – žmonės „Facebook“ naudoja tam, kad išreikštų tai, kas šauna į galvą, o ne tai, apie ką siūloma kalbėti.

Be to, pavyzdžiuose pateikti siūlymai socialinio tinklo vartotojams greičiausiai skatintų tuščiažodžiavimą ir, jei tokia funkcija būtų paleista masiškai, tai greičiausiai padidintų nekokybiško turinio naujienų sraute.

Skirtingai nei „Twitter“, „Facebook“ nėra galimybės išjungti grotelių (hashtag) simbolio, taigi reikėtų susitaikyti su nuolatiniais pasiūlymais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius