Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ kurs naują socialinį tinklą darbo reikmėms

Milijardą vartotojų turintis „Facebook“ žada sukurti dar vieną socialinį tinklą, kuris konkuruotų su „LinkedIn“, ir būtų skirtas naudojimui darbe. Nauja bendravimo platforma leistų asmeninio profilio informaciją atskirti nuo karjeros, praneša independent.co.uk.
Didinamasis stiklas
Didinamasis stiklas / Fotolia nuotr.

Naujas socialinis tinklas sudarys galimybes tarpusavyje bendrauti su kolegomis, keistis darbo kontaktais ir dokumentais naudojant „Google Drive“ bei „Microsoft“ programėles.

„Facebook“ tikisi sukurti tokį socialinį tinklą, kuriuo darbdaviai leistų naudotis darbo vietose. „Facebook“ naująjį projektą taip ir vadina – „Facebook at work“ („Facebook“ darbe).

„Naujasis socialinis tinklas atrodys labai panašiai į „Facebook“ – bus naujienų srautas ir grupės, tačiau žmonės galės atskirti asmeninio profilio informaciją su atostogų nuotraukomis, politiniais pasisakymais ir kvailais vaizdo įrašais, nuo darbinių reikalų“, – pranešė „Financial Times“.

Manoma, kad naujoji paslauga vartotojams bus nemokama, o pajamas ketinama gauti iš reklamos. „Facebook“ socialinį tinklą kurs savo Londono biuruose ir prieš oficialiai jį pristatydama atliks bandymus su pasirinktomis įmonėmis.

Platformos pasirodymo data kol kas neaiški.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius