Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Facebook“ sistemose kažkas sulūžo: skundžiasi visa Europa

Sutriko praktiškai visų „Facebook“ paslaugų – pagrindinio socialinio tinklo, susirašinėjimo programėlės „Messenger“ ir „Instagram“ veikimas.
Socialiniai tinklai
Socialiniai tinklai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sutrikimų priežastys kol kas nėra žinomos. Svetainėje „Downdetector.com“ stebimas labai staigus nusiskundimų dėl „Messenger“ paslaugos gedimo šuolis, kuris prasidėjo apie 11 valandą ryto vietos laiku ir labai smarkiai sustiprėjo apie 11:30. Beveik visi nusiskundimai gaunami iš Europos (išskyrus Rusiją ir beveik visą Skandinaviją), o taip pat – iš Filipinų.

„Facebook Messenger“ gedimas juntamas visoje Europoje
„Facebook Messenger“ gedimas juntamas visoje Europoje

Labai panašiai atrodo ir „Facebook“ bei „Instagram“ socialinių tinklų nusiskundimų kreivės bei žemėlapiai, rodantys tų nusiskundimų kilmės vietą.

Pažymėtina, kad visos šios paslaugos formaliai veikia, bet iš tiesų veikimas smarkiai sulėtėjęs, susirašinėjimų grandinės trūkinėja, žinučių perdavimas vėluoja. Dalis „DownDetector“ naudotojų skundžiasi, kad negali prie jiems įprastų paslaugų prisijungti, dalis – kad negauna ar negali išsiųsti žinučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius