Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausi telefonai pagal kainos ir našumo santykį

Ieškantys prestižinio telefono dažniausiai renkasi „iPhone“. Tačiau neabejotinai yra vartotojų, kurie išmaniuosius vertina pagal procesoriaus galios ir kainos santykį, todėl bene vieninteliu racionaliu pirkiniu laiko tik Kinijos prekinių ženklų pasiūlymus.
„Lenovo ZUK Z2“ išmanusis telefonas
„Lenovo ZUK Z2“ išmanusis telefonas / Gamintojo nuotr.

Specialiai jiems testavimo programos „Antutu“ kūrėjai paskelbė reitingą geriausių išmaniųjų telefonų pagal kainos ir našumo santykį. Oficiali prietaisų kaina nurodyta remiantis praėjusių metų gruodžio duomenimis.

Geriausi telefonai

KKJ.cn iliustr./Geriausi telefonai pagal kainos ir našumo santykį
KKJ.cn iliustr./Geriausi telefonai pagal kainos ir našumo santykį

Geriausiųjų dešimtuko lyderiu tapo „Lenovo ZUK Z2“, naudojantis lustą „Snapdragon 820“ ir 3/32 GB atminties. 173 dolerius kainuojantį išmanųjį telefoną testo kūrėjai nusprendė pavadinti šiuo metu geriausiu pasirinkimu.

Vietas nuo antros iki ketvirtos okupavo „Xiaomi“ produktai su identiškais atminties kiekiais – 2 GB darbinės ir 16 GB nuolatinės. „Redmi Note 3“ versija kainuoja 115 dolerių, „Mi4c“ modifikacijos kaina yra 101 doleris, o „Redmi Note 4“ atsieitų 130 dolerių. 144 dolerius kainuojanti „LeEco Le 2“ išmaniojo versija su „Helio X20“ ir 3/32 GB sisteminės atminties įsikūrė 5 pozicijoje.

Šeštoji vieta atiteko taip pat „LeEco“ produktui – „Le Pro 3“ su 259 dolerių kaina. Septintoje pozicijoje atsidūrė „360 N4“ (144 doleriai), o jam į nugarą kvėpuoja flagmanas „LeEco Le Max 2“ (230 dolerių). Devintoje vietoje randame „Meizu Metal“ (100 dolerių), o geriausių pagal kainos ir našumo santykį telefonų dešimtuką užbaigia „Xiaomi Mi5S“ su 4/32 GB atminties, dabar kainuojantis 274 JAV dolerius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius